La Volta Ciclista a Catalunya passarà diumenge per la carretera Laureà Miró

L'última etapa d'aquesta competició travessarà l'avinguda Montejurra i el carrer Laureà Miró cap a les 11 del matí

La Volta Ciclista a Catalunya passarà un any més per Sant Feliu en la setena i última etapa de la cursa, que es disputa aquesta setmana. Els corredors vindran des de Sant Just Desvern i passaran cap a les 11 del matí per l'avinguda Montejurra i la carretera Laureà Miró recorrent-la tota en direcció Molins de Rei. El pas de la Volta pel municipi obligarà a tallar el trànsit durant el pas de la cursa i els autobusos es desviaran.

L'etapa de diumenge és de 143 quilòmetres i comença i acaba a Monjtuïc, a Barcelona. El recorregut passarà per diversos municipis del Baix Llobregat, a més de Sant Feliu s'arribarà fins a Cervelló, Gavà o Castelldefels, entre d'altres poblacions. Alguns dels ciclistes que participen a la Volta són Chris Froome, guanyador quatre vegades del Tour de França, o Alejandro Valverde, Egan Berna i Thibaut Pino.

L'horari de pas aproximat per Sant Feliu és les 11 del matí i des de les 9.30h fins les 11.30h hi poden haver talls a la carretera Laureà Miró, a més d'afectacions al bus urbà, que haurà de modificar puntualment el recorregut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat