Trash Poetry amb un cartell de luxe

Memòries desafinades, Begoña Prat, David Rodríguez, Frank Gálvez, Floren i Banin de Los Planetas i Sr Chinarro actuaran dissabte a Els Pagesos

La quarta edició de la Trash Poetry arriba dissabte a Els Pagesos per oferir una nit de connexions entre música popular i poesia amb un munt de convidats especials que prometen una nit imperdible. Un dels plats forts dels propers dies per a la Setmana de la Poesia.

Obrirà la nit el microespectacle poètic i musical “Memòries desafinades (en viu)”,  de J&J Produccions, que vol rememorar la dècada dels 80 des d'una perspectiva poètica i musical sense nostàlgies ni autocomplaeences. Bandes com com La Banda Trapera del Ri?o, Desechables, Bach is dead, La Descendencia o Ex-Centrics s'acompanyaran de poesies de Rafael Vallbona (del llibre Balades de "speed"/ Poemes destrossats) i de El Ángel (del llibre Los planos de la demolición), amb les aportacions de Peibas (art i imatges), Alberto (dj i músiques) i Jaume, Pere, Josep i Jordi fent de rapsodes.

Després serà el moment de “Objects in the mirror are closer than they appear”, el retorn a la poesia de l’escriptora i traductora Begoña Prat, i David Rodríguez amb les noves cançons de La Estrella de David, en format karaoke.

Una altra de les propostes de la Trash Poetry serà amb el periodista i escriptor ctor Castells, que recitarà les seves poesies amb el suport d’audiovisuals. Per tancar la nit, el santfeliuenc Frank Gálvez que recrearà un programa radiofònic i farà un repàs pels sons dels "indie patrio" dels 90 i 2000, amb anècdotes, música i lletres inoblidables on participaran Floren i Banin, de Los Planetas, i Antonio Luque, alma mater de Sr. Chinarro.

La quarta edició de la Trash Poetry serà aquest dissabte i començarà a les 22.30h amb entrada gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat