Albert Pla tancarà avui la Setmana de la Poesia amb l'espectacle "A pleno pulmón"

Presentarà una col·lecció de cançons que expliquen històries tràgiques i delirants

Amb Albert Pla mai saps què passarà. L'artista polifacètic i irreverent porta més de 25 anys de trajectòria i serà l'encarregat de tancar avui dilluns la setena edició de la Setmana de la Poesia. Presentarà l'espectacle “A pleno pulmón”: una col·lecció de cançons sobre històries entre tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, que faran evident l’estreta línia que separa el bé del mal. Un espectacle de poètica elèctrica que no deixarà ningú indiferent.

L'espectacle d'Albert Pla posarà el punt i final a deu dies de poesia i música a Sant Feliu, en què s'han pogut veure una trentena d'espectacles amb la poesia com a fil conductor. Aquest cap de setmana ha estat intens: divendres es va lliurar el Premi Martí Dot a Carla Fajardo, dissabte a la nit la sala Els Pagesos es va omplir amb la IV Trash Poetry, que va comptar amb l'espectacle de "Memòries desafinades" de J&J Produccions, les cançons de David Rodríguez, els poemes de Begoña Prat i la proposta de Frank Gálvez amb Floren i Banin de Los Planetas. Ahir diumenge va ser el torn del recital "Lenguas Muertas", de tribut a Leopoldo Paduro, amb el santfeliuenc Pere Ruiz i els membres de la banda Whisky Bar, i un concert del cantautor Roger Mas en acústic que va captivar el públic d'Els Pagesos.

La cloenda de la setena edició serà aquest dilluns a les 20.30h a la Sala Ibèria amb "A pleno pulmón" d'Albert Pla. Serà l'únic espectacle de pagament. Les entrades a taquilla costen 14 euros.

Podeu veure galeries d'imatges d'alguns dels espectacles de la Setmana de la Poesia aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat