L'atur registrat creix en 18 persones al març a Sant Feliu

L'augment arriba després d'un febrer de descens pronunciat. Aquesta setmana han començat a treballar a l'Ajuntament tretze persones en plans d'ocupació

Augment de l'atur registrat al mes de març a Sant Feliu: ara hi ha 18 persones més inscrites a les oficines d'ocupació. L'any va començar amb l'increment d'una trentena de persones però al febrer la tendència es va capgirar i el nombre de persones a l'atur va baixar en una vuitantena de persones. 

Ara el nombre total de persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació torna a acostar-se als dos milers: en total, són 1.896. Comparat amb l'any passat, l'atur continua reduint-se i ara hi ha 139 persones menys inscrites a les llistes de l'atur. 

Al Baix Llobregat, l'atur ha crescut mínimament, en 43 persones i el nombre total de persones desocupades se situa ara en 39.554. En el conjunt de Catalunya, l'atur registrat també ha augmentat lleugerament: en 902 persones i ara són 395.740 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació.

Una dotzena de persones comença a treballar a l'Ajuntament en plans d'ocupació

Precisament aquesta setmana, tretze persones han començat a treballar a l'Ajuntament en tres plans d'ocupació. Són contractacions emmarcades en el projecte Treball als Barris.

En concret, per al pla 'Dinamització comercial i eficiència energètica' s'han contractat durant nou mesos una informadora de dinamització comercial, dos informadors d'eficiència energètica i un oficial electricista. Per al pla 'Manteniment de proximitat' s'incorporen tres oficials i tres peons a jornada completa durant sis mesos. I per al pla d'ocupació 'Millora de les infraestructures de telecomunicacions als edificis municipals' s'han contactat una auxiliar administrativa, un oficial electricista i un tècnic d'smart city', aquest últim a jornada parcial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat