La xef Iolanda Bustos presenta dijous les jornades gastronòmiques La Cuina de les Roses

La jornada suposarà el compte enrere de la vuitena edició de les jornades impulsades per l'Associació Amics de les Roses que se celebren durant les Festes de Primavera

La Cuina de les Roses arriba aquest any a la vuitena edició, que se celebrarà durant les Festes de Primavera, els dies 11 i 12 de maig. Aquest dijous es farà la sessió inaugural amb una conferència de la xef Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula de Girona. La xerrada serà aquest dijous a les 19h a la sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera.

La conferència de Iolanda Bustos, xef biodinàmica i especialitzada en cuina botànica, se centrarà en la seva experiència amb la cuina de les flors. Segons declaracions de la xef que recull el blog Amics de les Roses, les herbes i flors "m’han despertat instint i m’han dotat de la sensibilitat que avui identifica la meva cuina. La meva voluntat és la d’acostar aquests ingredients silvestres que la natura ens regala, per despertar gratitud i respecte per aquest paisatge que ens envolta tan bonic i ric com és el nostre”.

A més, l'escola d'hostaleria de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu presentarà el còctel inaugural de les jornades, que es degustarà a les terrasses del Palau Falguera, on també actuarà el músic santfeliuenc Mario Bueno.

L'acte de demà suposarà el tret de sortida i el compte enrere de l'inici de les jornades gastronòmiques de "La Cuina de les Roses", que volen promoure els sectors de la restauració i la pastisseria a través de la rosa. Són unes jornades en què professionals de la cuina i del món de la rebosteria santfeliuenca fan demostracions en directe i preparen en plats, postres i còctels a les cartes dels seus restaurants amb la rosa com a ingredient.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat