Cursa de les Aixetes i marxa solidària: córrer per Collserola per una causa solidària

L'onzena edició d'aquest esdeveniment esportiu i solidari es farà aquest diumenge amb una doble proposta: una cursa de 20 quilòmetres i una marxa de 10

GEPS i l'AE Fondistes de Sant Feliu organitzen un any més la Cursa de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que planteja una doble proposta per Collserola: la cursa de 20 quilòmetres i una marxa de 10. Es farà aquest diumenge i els beneficis de la cursa es destinen a l'obra social de Sant Joan de Déu. 

 

El recorregut es fa per Collserola però canvia cada any. El punt de sortida és el Palau Juan Carlos Navarro: a les 9.30h començarà la cursa i a les 9.45h la marxa. Les inscripcions es poden fer a través de la web i de moment, ja s'hi han inscrit més de 400 persones.

La cursa, de 20 km, compta amb 1000 m de desnivell, es faran dos avituallaments i s'ofereix també butifarra. Per la marxa de 10 km, el desnivell és de 250 m i hi haurà un avituallament i també butifarra. El preu d'inscripció de la primera és de 23 euros i de la marxa de 12.

Talls de trànsit a la rambla i al carrer Josep Ricart

Amb motiu de la cursa, la rambla de la Marquesa de Castellbell estarà tallada a partir de les 8h, al tram entre el carrer Verge de Montserrat i Santiago Rusiñol. Al carrer Josep Ricart es faran talls puntuals durant tot el matí mentre hi passin les curses.

El bus urbà SF3 modificarà el seu recorregut diumenge entre 9.30h i 13h a l'alçada del carrer Girona. Els busos es deviaran pel c/ General Manso, des de la pl. Bering fins al c/ Carles Buïgas. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat