Retorn d'Alegre i Valencia al capdavant d'una llista de Ciutadans continuïsta

El comitè local de Cs ha aprovat la candidatura encapçalada per Xavier Alegre i Elisabeth Valencia, ara al Senat i al Parlament. L'actual portaveu, Raul Alba, serà el número 3 i M. Carmen Bravo, regidora des del desembre, serà la 4

Ciutadans presenta una llista continuïsta, marcada pel retorn de Xavier Alegre i Elisabeth Valencia. Tots dos tornaran a ser número 1 i 2 de la candidatura, com ja ho van fer a les eleccions del 2015, en què el partit taronja va aconseguir dos regidors a l'Ajuntament de Sant Feliu. Tot i això, tant l'un com l'altra van deixar l'acta de regidors en menys d'un any i mig de mandat. Alegre, al setembre del 2016, per incorporar-se al Senat per designació autonòmica i Valencia el gener del 2016, mig any després d'haver pres possessió del càrrec, per incorporar-se com a diputada al Parlament de Catalunya.

Els actuals regidors de Ciutadans, Raul Alba i M. Carmen Bravo, aniran de número 3 i 4 respectivament. La número 5 és Pilar Ibánez i el número 6 Víctor Martínez, tots dos ja presents a la llista del 2015. De fet, dels 21 noms de la llista només hi ha 7 persones noves que s'hi incorporen, entre les quals hi ha Maite Castellanos, de número 7, i Encarna Rubio, de número 9. Des de Ciutadans, consideren que l'aposta respon a "mantenir un equip de continuïtat". Alex Cano, que ha estat regidor del febrer del 2016 al novembre del 2018 també és a la llista, però en una posició simbòlica, va de número 20.

En aquest mandat, Ciutadans va obtenir dos regidors i hi han passat fins a cinc persones en els càrrecs. Alex Cano va rellevar Elisabeth Valencia, però es va acomiadar el novembre passat per motius professionals. Raul Alba, és portaveu de Ciutadans des que va plegar Xavier Alegre, i al desembre es va incorporar M. Carmen Bravo per substituir Alex Cano.

La llista inclou 11 dones i 10 homes: el comitè local de Ciutadans la va aprovar fa un mes, i l'han fet pública ara que hi ha donat llum verda el comitè autonòmic. La presentació de la candidatura es farà el 3 de maig.

Llista completa:

 1. F. Xavier Alegre Buxeda.

 2. Elisabeth Valencia Mimbrero.

 3. Raúl Alba Molina.

 4. Maria del Carmen Bravo Oliver.

 5. Pilar Ibáñez Navarro

 6. Víctor Martínez Blanco.

 7. Maite Castellanos Rodríguez.

 8. Maria Antonia Serrano Soler.

 9. Encarna Rubio Gilabert.

 10. José María Contreras Peralta

 11. Pilar Arias Carmena

 12. Luis Royo Gil

 13. Belén Ibáñez Navarro.

 14. María Fernández Pérez.

 15. Francisco Gutiérrez Colom.

 16. María Dolores García Jerez.

 17. Najwa Daidani Chtioui.

 18. Alonso Moreno López

 19. Antonio Buil Fernández

 20. Alejandro Cano Almendros.

 21. Enrique Ariza Murtro.

Ciutadans és el quart partit de Sant Feliu que ha fet pública la candidatura per a les eleccions municipals. El PSC la va anunciar fa tres setmanesERC en fa dues i Sant Feliu En Comú Podem la setmana passada. Des de Fem Poble i Tots som Sant Feliu han anunciat alguns dels noms que formaran part de les seves candidatures, però encara no han publicat les llistes completes.

Comentaris

riure Sant Feliu
1.
A mi el que em crida l'atenció és l'actitut dels membres de CIUDADANOS Sant Feliu... L'actitut prepotent i xulesca dels seus membres, en especial Alegre i Alba. Hi ha altres municipis on els de Ciutadans aporten idees (que agradaràn o no, això ja és igual) i ho fan amb respecte i bones paraules. Amb l'Alegre i l'Alba tot és bronca i xuleria. I és trist, perquè l'Alba com a enginyer de camins, podria fer molt bones aportacions a temes com el soterrament... per exemple. No sé, és trist que a Sant Feliu li toqui la pitjor cara d'un partit que podria ser més que "España y los españoles"...
 • 27
 • 20

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat