El mercat de marxants estrena nova distribució

Les parades s'ubiquen en dos trams del carrer Ramon y Cajal i el carrer Sant Josep i la plaça Alfons Comín. La nova disposició allibera places d'aparcament

Des d'aquest dilluns el mercat de marxants té nova distribució i s'estructura en tres trams: un al carrer Ramon y Cajal, entre Armenteres i Sant Josep, un altre continua en el mateix carrer de Sant Josep, entre Ramon y Cajal i Rupert Lladó, i un tercer espai ubicat a la plaça d'Alfons Comín. 

El mercat de marxants té lloc cada dilluns de 8 del matí a dos quarts de dues i compta amb un centenar de parades que es distribueixen en 1.200 metres. Una de les novetats de la reforma és que a la zona ubicada a la plaça d'Alfons Comín, a partir del 29 d'abril, s'hi ubicaran parades d'alimentació, amb productes de pastisseria, rostisseria, xurreria o embotits i formatges.

Amb els canvis, ara es mantenen més d'un centenar de places d'aparcament entre la cantonada dels carrers de Sant Josep i Rupert Lladó, i la cruïlla amb el carrer de Reverend Martí Duran, davant l'escola Falguera. També s'han augmentat les mesures de seguretat a partir d'un Pla d'autoprotecció específic, que elimina la tercera filera de parades al primer tram del carrer de Sant Josep, així com una distància entre cada parada de com a mínim mig metre.

La nova disposició forma part de la reforma del mercat de marxants que va aprovar el ple de febrer, després que al gener l'oposició en bloc tombés la reforma. La nova proposta es va aprovar amb el vot favorable d'ERC, que van presentar diferents esmenes a la proposta original. La resta de grups de l'oposició no van canviar el sentit del vot i van votar-hi tots en contra: la majoria insistien que no hi havia hagut prou consens amb paradistes i veïnat.

Comentaris

Al Ricco Gelato Sant Feliu de Llobregat
2.
Ni los paradistas y ni los negocios del barrio estamos contentos. Nos han dejado invisibilizados totalmente. Tenemos camiones en las aceras que impiden que nadie pueda ir por ellas, y en mi caso particular, es prácticamente imposible acceder a mi negocio. Estoy totalmente tapada por dos treilers enormes y es imposible que nadie que pasea por el mercado me vea. Me parece genial la reorganización y creo que era necesario pero no se puede ningunear de esa manera a los negocios del barrio. Debemos ser parte del mercadillo ya que damos un servicio a él. Espero pongan solución a ello o nos hundirán.
  • 23
  • 4
Susana Romagosa Sant Feliu de Llobregat
1.

Molt bé aquests canvis. Aquesta distribució fa que sigui més agradable passejar pel mig del mercadillo. Sensació de més amplitud i molt més endreçat. No ha estat gens difícil trobar les parades tot i els canvis d'ubicació.
Algun paradista es queixava que tenia menys espai, però suposo que aquestes coses es podran anar solucionant.

  • 10
  • 8

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat