Via Crucis i Vetlla Pasqual, els actes principals de la Setmana Santa a Sant Feliu

La parròquia de Sant Llorenç celebra aquests dies la Setmana Santa amb misses i actes litúrgics fins diumenge, dia de Pasqua

La parròquia de Sant Llorenç celebra aquests dies la Setmana Santa, que va començar diumenge passat amb la benedicció de Rams. Alguns dels actes litúrgics més destacats dels propers dies són el Via Crucis, divendres, i la Vetlla Pasqual, dissabte, que es faran a la Catedral de Sant Llorenç i en altres parròquies de la ciutat, com Sant Joan Baptista, Mare de Déu de la Salut o Bon Salvador.

Aquest dimecres a les 11h del matí es farà la Missa Crismal, a la Catedral de Sant Llorenç. L'endemà, Dijous Sant, tindrà lloc l'eucaristia de la Cena del Senyor, a les 8 del vespre a la Catedral. Aquesta celebració religiosa també es farà en altres horaris a la parròquia de Sant Joan Baptista, a les 19h, i a les capelles de les carmelites (17h), Mare de Déu de la Salut (19.30h) i Bon Salvador (18h). 

Divendres tindrà lloc la celebració de La Passió, a les 18h a la Catedral, i un dels actes més destacats de la Setmana Santa, el Via Crucis, que començarà a les 20h, des de la Catedral per la Plaça de la Vila. A les altres capelles la Passió es farà entre les 17h i les 18.30h.

La nit del dissabte tindrà lloc un altre dels actes litúrgics principals de la Setmana Santa: la missa de la Vetlla Pasqual, que es farà a la Catedral de Sant Llorenç i a Sant Joan Baptista, a les 22h, i a les Carmelites, a les 21.30h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat