La Pera Llimonera guanya el Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada

El guardó reconeix 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol', el nou espectacle de la companyia santfeliuenca

La companyia santfeliuenca La Pera Llimonera ha guanyat el 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada en l'apartat de teatre familiar amb el seu nou espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol. És la tercera edició d'aquest guardó impulsat per l’associació Xarxa Alcover, que consisteix en una gira pel territori de parla catalana. 

Un jurat professional coneixedor del mercat del teatre familiar ha reconegut la nova proposta de La Pera Llimonera d'entre totes les que es van programar en la darrera edició de la Mostra Igualada, celebrada del 4 al 7 d’abril. El jurat ha valorat “el tractament que es fa de la temàtica de la guerra i la immigració, la posada en escena, l’humor i el llenguatge utilitzat”.

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol narra el trepidant viatge d’un esquirol i un bolet a la recerca d’un nou arbre on viure. El muntatge recrea com, refugiant-se d’una gran tempesta, dos venedors ambulants expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. S’adreça a tots els públics a partir de 6 anys. És un espectacle produït per La Pera Llimonera, dirigit per Toni Albà i intepretat per Sergi Casanovas i Pere Romagosa.

L'espectacle es representarà al llarg de la temporada 2020/2021 als teatres associats a la Xarxa Alcover d’arreu del territori de parla catalana.

Nominats als Premis Max

La notícia arriba a poques setmanes dels Premis Max, als quals està nominat l'espectacle 'Quo no vaids' de la companyia santfeliuenca La Pera Llimonera és un dels nominats a la 22a edició dels Premis Max en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar. 

'Quo no vadis' és un dels 12 espectacles nominats en la categoria de públic familiar. Es poden consultar tots aquí. És el segon any consecutiu que La Pera Llimonera està nominada als Premis Max.

Els Premis Max els organitza la Fundació SGAE amb l'objectiu d'estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa d’arreu de l’Estat. Dels 358 espectacles inscrits, tres jurats territorials n'han triat 119. El lliurament serà el 20 de maig.

Comentaris

Joan Ribas Figueras SANT FELIU DE LLOBREGA
1.

No em sorprèn. Encara que no l'he pogut veure, segur que està al'alçada de les altres o inclús més per la nova saba que s'ha incorporat.

  • 3
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat