Mor Jose Molero, referent santfeliuenc del món del taekwondo

President del Club Taekwondo Santfeliuenc, que va fundar fa quaranta anys, va ser taekwondista, àrbitre internacional i mestre de diferents generacions

  • Molero va ser àrbitre de taekwondo internacional. Foto: Real Federaación Española de Taekwondo
    Molero va ser àrbitre de taekwondo internacional. Foto: Real Federaación Española de Taekwondo
  • Mor Jose Molero, referent santfeliuenc del món del taekwondo / Foto: Real Federación Española de Taekwondo
    Mor Jose Molero, referent santfeliuenc del món del taekwondo / Foto: Real Federación Española de Taekwondo

Dol en l'esport santfeliuenc per la mort de Jose Molero, referent del món del taekwondo. Nascut a Granada i santfeliuenc d'adopció, va ser taekwondista, àrbitre internacional i mestre de generacions de joves durant els últims quaranta anys. 

Molero va iniciar la seva trajectòria l'any 1973. El 1979 va fundar el Club Taekwondo Molero a Sant Feliu, del qual n'era actualment president. El Club estava ubicat incialment al carrer Sant Llorenç, després al carrer Agustí Domingo i des del 2007 està situat al Complex. En aquestes quatre dècades ha crescut i ha aconseguit més de 150 cinturons negres i oferir formació per a totes les edats.

Al web d'esport santfeliuenc Esport Blanc i Blau el recorden com "professor i divulgador del taekwondo i un dels seus més cèlebres i entusiastes ambaixadors pel món durant 40 anys". Des de la Real Federación Española de Taekwondo també van publicar un comunicat la setmana passada on recorden "una vida dedicada a l'arbitratge del taekwondo, va arribar a arbitrar unes Olimpíades, va ser director nacional de l'àrea i va participar en centenars de campionats nacionals, europeus i mundials". També destaquen que va escriure un llibre que va servir de guia "per tota una generació d'àrbitres novells".

Al Facebook del Club Taekwondo Santfeliuenc també l'han recordat amb un escrit d'agraïment. El programa esportiu Àrea de Joc de Ràdio Sant Feliu va dedicar-li al març un programa per recordar la seva trajectòria, que podeu recuperar aquí.

 

Comentaris

Araceli Sant feliu
1.

Condol a la familia i entorn

  • 7
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat