L'informe de la Síndica de Greuges i habitatge social, temes destacats de l'últim ple del mandat

A la sessió d'aquest dijous la Síndica Julia Latorre presentarà l'informe anual i es preveu tirar endavant un punt per construir habitatge protegit a Mas Lluí

L'últim ple ordinari del mandat se celebra aquest dijous i inclou 38 punts a l'ordre del dia, entre els quals hi ha 3 mocions. Serà a partir de les 19.30h i la sessió la podeu seguir en directe a través del minut a minut a la web de Fetasantfeliu o a Twitter amb el hashtag #plesantfeliu. Podeu consultar l'ordre del dia complet al document adjunt.

Un dels punts destacats serà la presentació de l'informe anual de gestió de 2018 a càrrec de la Síndica Municipal de Greuges de Sant Feliu, Julia Latorre. D'altra banda, es tractaran dos punts en relació a l'habitatge. D'una banda, es plantejarà la constitució d'un dret real de superfície sobre la finca situada al carrer Clementina Arderiu, entre Marquès de Monistrol i Joan Batlle", per a la promoció d'un edifici d'habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer amb serveis, per a persones grans autònomes. I també es preveu fer l'aprovació inicial per cedir a l'IMPSOL quatre immobles de propietat municipal de la planta 4a de l'edifici del carrer del Pla per a construir-hi habitatge dotacional. 

Altres qüestions que es tractaran seran el Pla de Treball del Consorci del Parc Agrari 2019, així com atorgar subvencions per aquest any a una dotzena d'entitats o organismes com l'AMB i el Consell Comarcal.

Pel que fa a les mocions, n'hi haurà tres: dues d'àmbit local i una d'àmbit general. En clau local, una de les mocions plantejarà concedir la Medalla d'Or a Francesc Baltasar, qui va ser el primer alcalde de Sant Feliu amb la democràcia, coincidint amb el 40è aniversari dels ajuntaments democràtics. L'altra moció la presenta el Casal Popular Blanca Bardiera per reivindicar que es reconeixi i garanteixi el dret a vot a totes les persones empadronades al municipi. D'altra banda, la Junta de Portaveus presenta una moció d'adhesió a la "Xarxa de memòria i de prevenció del feixisme, Mai Mes".

 

Comentaris

Ramon Gomez Sant feliu de llobregat
1.

Medalla d'or Françesc Baltasar i la de plata a qui? i la de bronze? Quina pena NO?. Aquests que varen venir per servir i en realitat han fet el contrari es dir servir se encara tinguin que ser premiats........?

  • 5
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat