Una Setmana per la Llengua amb Joan Brossa de protagonista

L'acte central es farà dimarts que ve amb una xerrada sobre Les mil cares del poeta. Durant aquesta setmana s'han programat actes culturals en diferents espais

La XVI edició de la Setmana per la Llengua va arrencar amb la Diada de Sant Jordi i fins al 5 de maig proposa un conjunt d'actes culturals. Fins el 5 de maig, s'han programat xerrades, espectacles, teatre, cinema i exposicions. El protagonista d'enguany és el poeta Joan Brossa, coincidint que aquest 2019 se celebra l'Any Brossa pel centenari del seu naixement.

L'acte central de la XVI Setmana per la Llengua serà dimarts que ve a les 19h amb la xerrada "Joan Brossa: les mil cares del poeta", a càrrec del crític literari Jordi Marrugat, que es farà al Centre Cívic Les Tovalloles. També en relació a Brossa, aquesta setmana s'ha inaugurat l'exposició "Fusta, paper, tisora", per recordar el poeta, que es podrà visitar fins el 3 de maig. També fins el 5 de maig a la Biblioteca Montserrat Roig es pot visitar una altra exposició dedicada a Brossa.

La Setmana per la Llengua inclou propostes per al públic familiar, com l'espectacle familiar "Brossabadat", a càrrec de Màgiadiver sobre la poesia de Joan Brossa i altres poetes, que es farà als jardins del Palau Falguera aquest divendres a les 18h, i les dues representacions de Calaix de Sastre de la llegenda del cavaller i el drac, dissabte a la Plaça de la Salut i dimarts a la Plaça de la Vila, a les 18.30h.

Una altra de les cites obligades de la Setmana per la Llengua és la festa anual de reconeixement del Voluntariat per la llengua, que es farà divendres a les 19.30h, al Centre Cívic Les Tovalloles, amb l'actuació del grup santfeliuenc Els Navegants. Podeu consultar el programa complet d'activitats aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat