Fetasantfeliu estrena un blog especial dedicat a les eleccions municipals

L'espai servirà per fer una àmplia cobertura de cara al 26 de maig. Hi trobareu informació sobre les candidatures, programa, agenda de campanya, històric d'eleccions i articles d'interès

Falta menys d'un mes per a les eleccions municipals i des de Fetasantfeliu ja estem a punt per fer una àmplia cobertura dels comicis del 26 de maig. La campanya comença oficialment el 10 de maig, però els partits ja fa setmanes que han engegat la maquinària preelectoral i des de Fetasantfeliu estrenem aquesta setmana un blog que vol ser una eina últil per a la ciutadania per informar-se de les eleccions municipals de Sant Feliu de Llobregat.

A la pàgina hi podeu consultar tota la informació referent als candidats, les llistes electorals, l'agenda de campanya, els programes o l’històric d’eleccions anteriors. També hi podeu consultar tots els articles i cròniques publicats aquest any a Fetasantfeliu relacionats amb les eleccions municipals, així com un apartat d'anàlisi polític. Una de les novetats és que podeu consultar en aquests mapes interactius quins van ser els partits més votats per districte, mesa per mesa i per seccions censals en les anteriors eleccions municipals. El blog està en contínua construcció i s’anirà actualitzant de manera habitual.

Un dels apartats que estarà actiu més endavant és la porra electoral on tothom podrà fer la seva aposta particular sobre els resultats de les eleccions a l'Ajuntament de Sant Feliu del 26 de maig. L'adreça és fetasantfeliu.cat/eleccionsmunicipals2019 i també trobareu l'enllaç a la pàgina d'inici de Fetasantfeliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat