Resultats i dades d'interès a cop de clic! El mapa interactiu de les Eleccions Generals 2019

Hi podeu consultar resultats per districtes i seccions censals, axí com les meses i col·legis on cada partit treu millors resultats

 

Mapa interactiu elaborat pel Fetasantfeliu sobre els resultats de les eleccions Generals al Congrés dels Diputats amb dades corresponents tant dels recents comicis -celebrats el 28 d'abril del 2019- com de les anteriors eleccions generals -celebrades al juny del 2016.

Les dades que hi trobareu fan referència als col·legis electorals, a les meses amb més i amb menys participació, les meses i col·legis on cada partit treu els millors resultats, i els resultats per districtes i seccions censals.

Es tracta de jugar amb el zoom del mapa i en accedir a les dades complementaries. Si cliqueu a cada llengüeta del mapa accedireu a informació addicional, de la mateixa manera que podeu activar i desactivar les capes amb els ítems que més us interessin. D'entrada es visualitzen les dades més recents de les eleccions Generals 2019, restant desactivades les corresponents a les del 2016, que les trobareu clicant a la icona del marge esquerre superior, al costat del títol del mapa.

Esperem que us agradi i resulti una eina útil!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat