Un miler de persones participaran diumenge a la Milla Monmanyesa

És la cinquena edició d'aquesta cursa familiar i solidària organtizada per l'escola i l'AMPA Monmany

Un miler de persones participaran diumenge a la cinquena edició de la Milla Monmanyesa, amb el lema "Ajudar és guanyar. Es tracta d'una cursa familiar, no competitiva i solidària organitzada per l'escola i l'AMPA Josep Monmany. Els beneficis econòmics recaptats es destinaran a l'Hospital de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil i la Síndrome de Rett, una malaltia neurològica rara que afecta infants i especialment nenes.

El punt de sortida serà les 10 del matí al carrer Carles Buïgas, al barri de Mas Lluí. S'han organitzat recorreguts de diferents categories segons les edats dels participants. Els nascuts entre el 2012 i el 2014 hauran de córrer 250 metres; els nascuts entre el 2009 i 2011, 450 metres; i els nascuts entre el 2006 i el 2008, 630 metres. Es farà també l'Open, una cursa de 1.700 metres per als nascuts al 2005 o abans. A més, també es farà l'Open Light, adreçada a persones que prefereixin caminar, amb un recorregut de 850 metres.

Durant la jornada també es faran sessions d'escalfament, així com actuacions, sorteigs i tallers oberts a tothom. Les persones que no vulguin córrer i vulguin col·laborar amb la causa, poden fer aportacions al dorsal 0. Trobareu més informació al blog de l'escola Monmany.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat