Aires de Rumba tancarà dissabte la temporada de Sant Feliu-Las Vegas

Serà una nit de rumba catalana amb clàssics de Peret, Los Manolos, Sabor de Gràcia o el Gato Pérez

El cicle de concerts Sant Feliu-Las Vegas tanca aquest dissabte la temporada amb una nit de rumba catalana. Aire de Rumba és la banda que interpretarà clàssics de Peret, Los Manolos, Los Amaya, els Gypsy Kings o el Gato Pérez. La banda està formada per músics del grup de rumba catalana Sabor de Gràcia.

Serà una nit d'energia i alegria per no parar de ballar amb temes de tota la vida en un espectacle que es farà dissabte a la Sala Ibèria a les 22h. Serà l'últim concert del cicle Sant Feliu Las Vegas, organtizat per l'empresa d'esdeveniments de Sant Feliu La Catifa Roja, que al febrer va homenatjar Joaquín Sabina i a l'abril ABBA. La proposta tornarà a engegar amb més tributs després de l'estiu.

Les entrades per al concert d'aquest dissabte es poden comprar anticipades al bar de l'Ateneu, a la sala Ibèria o online. El preu és de 10 euros anticipades i 15 a taquilla.

Sorteig de dues entrades doble per als socis i sòcies de Fetasantfeliu

Els socis i sòcies de Fetasantfeliu que vulguin anar al primer espectacle d'aquest any del cicle Sant Feliu-Las Vegas poden optar al sorteig d'una entrada doble. Per participar-hi, cal ser soci de Fetasantfeliu i enviar un correu a redaccio@fetasantfeliu.cat abans de demà divendres 3 de maig a les 10h. A l'assumpte cal indicar "Sorteig entrades". Entre totes les persones que hi participin, es sortejarà una entrada doble.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat