L'atur registrat es redueix en 41 persones a l'abril a Sant Feliu

La baixada arriba després de l'increment del mes de març. Ara la taxa de desocupació se situa al 7,9%

Descens de l'atur registrat al mes d'abril a Sant Feliu: ara hi ha 41 persones menys inscrites a les oficines d'ocupació. 2019 està sent un any irregular pel que fa a l'evolució d'aquest indicador de treball: al gener i al març hi ha hagut increments i, en canvi, febrer i abril han estat mesos de baixades. El Departament de Treball ha fet públiques les dades corresponents a l'últim mes.

Ara, a Sant Feliu hi ha 1.855 persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació, la xifra més baixa d'aquest any. Comparat amb el mateix mes de l'any passat, el descens és de 98 persones. Tot plegat situa la taxa d'atur registrat a Sant Feliu en el 7,9%. Segons l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, això són pràcticament 2 punts menys que la mitjana comarcal, del 9,8%, i encara una mica més que la mitjana catalana, del 10,5%.

Al Baix Llobregat, aquest mes l'atur també ha caigut en 832 persones i el nombre total de persones desocupades se situa ara en 38.692. En el conjunt de Catalunya, l'atur registrat també s'ha reduït: en 14.142 persones. Ara són 381.598 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació.

Comentaris

silvestre gilaberte Sant Feliu
1.
La reducción del paro es la mejor noticia que podemos recibir, bajar del 8%, comparándolo con los datos generales a nivel comarcal,de comunidad y de país es un éxito que debe ser muy apreciado y valorado.
En muchas ocasiones he manifestado el acierto de los diversos equipos de gobierno en las políticas de formación y ocupación, al gran equipo de técnicos/as de Can Marinas y siempre me reprimir de felicitar, p'ublicamente, el valor añadido que ha representado en todo este proceso a la persona que de forma sostenida ha planificado este importante servicio publico. Magia Cinta Dauder
  • 3
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat