El regidor Luis Serrano denuncia un atac feixista al seu cotxe

Li han punxat les rodes i han pintat dues esvàstiques al vehicle. S'ha convocat una concentració antifeixista per aquest dijous a les 19h a la Plaça de la Vila

 • El cotxe de Luis Serrano amb les rodes punxades / Foto cedida per Luis Serrano
  El cotxe de Luis Serrano amb les rodes punxades / Foto cedida per Luis Serrano
 • Una de les esvàstiques que han pintat al coxe / Foto cedida per Luis Serrano
  Una de les esvàstiques que han pintat al coxe / Foto cedida per Luis Serrano

El cotxe de Luis Serrano, cap de llista de Fem Poble i regidor no adscrit a l'Ajuntament, ha aparegut a primera hora d'aquest matí amb les rodes punxades i dues esvàstiques pintades al capó i a la porta del copilot. El vehicle estava aparcat al carrer Joan XXIII, al barri Roses Castellbell, des d'ahir dimarts a les nou de la nit. Serrano ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, a la Policia Local i a l'Observatori contra l'Homofòbia. La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme ha convocat una concentració de protesta aquest dijous a les 19h a la Plaça de la Vila.

Luis Serrano: "no vull crear odi, només vull denunciar aquesta situació"

El regidor Luis Serrano ha explicat a Fetasantfeliu que ha estat un veí que l'ha alertat que tenia les rodes punxades un cop ha pujat al cotxe, cap a un quart del vuit del matí. "He trucat a la grua i llavors m'he adonat que hi havia dues esvàstiques i que es tractava d'un atac". Les creus gamades estaven pintades amb retolador negre i ja les ha pogut netejar.

El cap de llista de Fem Poble, que també és activista LGTBI i fundador de l'entitat Violeta, que lluita per la defensa dels drets d'aquest col·lectiu, ha denunciat els fets a la policia i ho ha fet arribar també a l'Observatori contra l'Homofòbia. "No sé qui ho ha fet, però sé que m'han punxat les rodes i han pintat esvàstiques al meu cotxe, i no a la resta de vehicles que hi havia aparcats al carrer", afirma Serrano, que afegeix que "no vaig explicant constantment que sóc homosexual, ho tinc normalitzat, però sóc activista LGTBI i candidat a l'alcaldia." 

Serrano també afirma que "no vull acusar ningú fins que hi hagi proves, ni tampoc vull crear odi, només vull denunciar aquesta situació". 

Concentració de protesta dijous a la Plaça de la Vila

La Unitat contra el Feixisme i el Racisme de Sant Feliu ha convocat una concentració de rebuig per aquest dijous a les 19h a la Plaça de la Vila, sota el lema "Feixisme mai més, ni a Sant Feliu ni enlloc". La Plataforma contra el Racisme i el Feixisme de Sant Feliu també s'ha fet ressò de la convocatòria.

 

Comentaris

Roberto Sant Feliu de Llobregat
3.

Conociendo a este personaje, y que conste que yo soy gay, no me extrañaría nada que se lo hubiera hecho él mismo para "dar penita" e intentar posicionarse como víctima para intentar llamar algo la atención y ganar algún voto, ya que con su cerebro o corazón es imposible.

 • 13
 • 7
Persona Sant Feliu
2.

Condeno los hechos y espero que atrapen al culpable.. Pero parece sospechoso que justo ocurra antes de los comicios municipales.

 • 16
 • 3
Joan #SantFeliu
1.

No hay ninguna justificación posible ante actuaciones así, ni en #SantFeliu ni en ningún rincón del mundo.
Toda mi solidaridad para Luis

#Stop

 • 19
 • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat