El ButifarraSound celebra dissabte la quinzena edició amb Hotel Cochambre, Seikos i Xiula

El cartell el completen The Dance Crashaers, Guaiana, Public Mayor, Arnau Raya i Atabalats. Seran onze hores de música a la Plaça Lluís Companys

El ButifarraSound arriba aquest dissabte a la 15a edició amb l'aposta per grups de versions, per l'ska i el reggae i per bandes santfeliuenques. Aquest any el cap de cartell és el popular grup de versions Hotel Cochambre, un referent en les festes majors de Catalunya. També actuarà la banda de ska-jazz del País Valencià The Dance Crashers, i tres grups santfeliuencs: Seikos, Public Mayor i Guaiana. El cartell es completa amb la banda d'animació infantil Xiula, el dj Arnau Raya i la banda de percussió Atabalats.

El festival organtizat pel Cau arrencarà a les 18h. Xiula és la proposta per al públic familiar d'aquest any: un dels grups més destacats del món de la música infantil. La banda presentarà 'Dintríssim', el seu últim espectacle, un viatge per l'interior del cos humà que no deixa ningú indiferent.

Seguiran dos grups santfeliuencs que arriben al Buit amb nous discs: a les 19.45h, Guaiana és una banda que es mou entre el reggae, l'ska, el pop i el rock i acaben de gravar el seu primer EP, que inclou sis temes que presentaran dissabte. Després serà el torn de Public Mayor, la banda santfeliuenca de hard-rock presentarà també el disc que acaben de gravar.

A les 22.15h serà el torn de The Dance Crashers, una banda de ska-jazz del País Valencià que beuen de referències de bandes clàssiques de música jamaicana com The Skatalites, més modernes com la NYSJE o artistes com Amy Winehouse i Janis Joplin. Seguiran a les 23.45h els santfeliuencs Seikos, que presentaran al ButifarraSound les cançons de Viaje al centro, el seu primer disc d'estudi que van publicar al mes de març.

A la 1.30h arribarà un dels plats forts del Buti d'aquest any és el grup de versions Hotel Cochambre: la popular banda de versions interpreta temes de tots els temps per fer ballar el públic de totes les edats amb una posada en escena que atrapa el públic i que els ha valgut els premis ARC 2005, 2012 i 2014.

 

El cartell del ButifarraSound es completa amb el dj Arnau Raya, que tancarà la nit, i el grup de percussió Atabalats, que tocaran entre concert i concert. Tot plegat es farà a la Plaça Lluís Companys a partir de les 6 de la tarda i s'allargarà fins la matinada. L'entrada és lliure i, com cada any, es vendran entrepans de butifarra, que dóna nom al festival.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat