Comença la campanya electoral per les municipals

Aquesta mitjanit arrenquen 15 dies de campanya fins el 26 de maig. Consulteu totes les candidatures, programes electorals i agenda al blog especial eleccions de Fetasantfeliu

Aquesta mitjanit arrenca la campanya electoral: durant quinze dies els partits faran campanya pels carrers de Sant Feliu amb carpes, actes i la visita de personalitats del partit, especialment durant la Fira.

Des de Fetasantfeliu hem creat el blog especial eleccions municipals perquè pugueu consultar-hi les 9 candidatures que es presenten a Sant Feliu el 26 de maig i descobrir els caps de llista. També podeu consultar tots els programes electorals, l’històric d’eleccions o llegir els diferents articles i cròniques publicats de la presentació de les diferents candidatures i llistes.

Podeu fer un cop d’ull també a l’agenda de campanya, que anirem actualitzant dia a dia, on ja podeu trobar les diferents visites que els polítics han programat durant aquest cap de setmana de Festes de Primavera. Diumenge visitaran Sant Feliu Meritxell Batet, diputada del PSC al Congrés, Ernest Urtasun, candidat dels comuns a les eleccions europees, i Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya. 

A més, durant la Fira estrenarem la porra electoral: hi podreu participar de manera presencial dissabte i diumenge a l’estand de Fetasantfeliu, ubicat al carrer Pi i Margall. A partir de dilluns també la podreu fer a través d’un formulari online que activarem al blog especial eleccions municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat