‘Vés a la porra!': el concurs del Fetasantfeliu per a les eleccions municipals

Participeu a la porra electoral intentant encertar com quedarà el consistori el 26 de maig i quants regidors treurà cada partit

Fetasantfeliu presenta ‘Vés a la porra’, la porra electoral sobre les eleccions municipals a Sant Feliu. Hi podeu participar aquest cap de setmana de manera presencial, a l'estand de Fetasantfeliu, situat al carrer Pi i Margall, on serem dissabte, matí i tarda, i diumenge, matí i tarda. A partir de dilluns les podreu consultar a l'apartat Vés a la porra del blog especial eleccions.

A més, a partir de la setmana que ve podeu fer la porra online a través del formulari que activarem dilluns a través del blog especial eleccions.

Entre les persones encertants de la porra (o qui més s'hi acosti, si ningú encerta), sortejarem els següents premis: 

  • 1 Sopar al Parlament
  • 1 Àpat al Bar de l'Ateneu
  • 2x1 a CineBaix
  • Llibres: "Sant Feliu, Segle XX", "Sólo tú me tendrás" de Toni Muñoz i 3 reculls editats per La Mordida Literaria
  • Discs: "Ara som gegants" de Joan Dausà, "Herois de cartró" de The Penguins, "Viaje al centro" de Seikos i "Clara Montse Núria" de Rombo
  • Pack d'Anuaris del Fetasantfeliu (2014-2018)

El sorteig dels premis es farà el 26 de maig una vegada se sàpiguen els resultats definitius, al Bar de l'Ateneu, des d'on Fetasantfeliu farà una cobertura dels resultats electorals oberta al públic. En els dies següents, es publicarà una notícia donant a conèixer el nom dels guanyadors i les dades més destacades de la porra.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat