La Coral Crescendo celebra el seu quinzè aniversari amb un concert a la Catedral

Intepretaran peces de música religiosa composada o arranjada en els segles XX i XXI. Serà aquest diumenge al migdia

La Coral Crescendo de l’Ateneu Santfeliuenc està d'aniversari: aquest curs celebra 15 anys i per això ha preparat amb molta il·lusió un concert per aquest proper diumenge. Serà un concert de música religiosa composada o arranjada en els segles XX i XXI que interpretarà la Coral Crescendo, dirigida per Isabel Mantecón, i amb l’acompanyament de piano (Eduard Sáez), trompeta (Ivó Oller), trombó (Tom Johnson) i bateria (Albert Mallorca). El concert té d’una missa però la particularitat és que les peces són d’autors diversos.

El repertori s'obrirà amb Sancta Maria d’Alfons X El Savi i continurà amb un Kyrie de Dobrogosz, Glòria de Butler, African Al·leluia, popular de Kènia, Ave Maria de Hamilton, Sanctus i Benedictus de Butler, Padre nuestro de Manuel Soler, Jubilate Deo de David L. Brunner i Agnus Dei de Dobrogosz.

Per acabar, la coral Crescendo comptarà amb la participació i suport d'antics cantaires que han ajutat a preparar aquesta festa musical i cantaran una peça popular composta de vàries cançons: es tracta de Freedom trilgoy, de Paul Halley que combina el Kyrie de cant gregorià amb un Haleluya! Pelo tsa rona and Siyahamba, africana, i Amazing Grace de John Newton.

 El concert serà aquest diumenge a les 13h a la Catedral de Sant Feliu. L'entrada és lliure amb taquilla inversa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat