Can Maginàs celebrarà les festes del barri aquest cap de setmana

Activitats infantils, cercavila, gegants i exhibicions musicals són algunes de les propostes

Cap de setmana de celebració a Can Maginàs, amb les 26enes festes del barri, organitzades per l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Maginàs, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Tant dissabte com diumenge la plaça de Can Maginàs serà escenari d'activitats per a tots els gustos.

El matí de dissabte comptarà amb propostes per al públic familiar: a partir de les 11.30h hi haurà gimcana infantil, taller de xapes i tallers infantils amb Voluntariat i Diversitat Lúdica, així ocm una Fira solidària pel càncer infantil. També es farà un cercavila de gegants i timbalers dels centres educatius i la participació de la colla de geganters de Sant Feliu.

A la tarda es farà la festa de final de curs dels grups de música Natalia, Only dance, Little legend i Future legend, i també actuaran altres grups de música i ball. La jornada es tancarà amb un sopar popular.

Diumenge al matí tindrà lloc una trobada de petanca, una masterclass amb Miguel Nebot, l'espectacle "La màgia d'Erox" i la fira solidària. El fi de festa serà amb una paella popular a partir de les 13.30h, un clàssic de les festes de Can Maginàs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat