De "deixar-se la pell per Sant Feliu" a que "Europa escolti Espanya": visita de Jordi Cañas per donar suport a la secció local de Ciutadans

El número 6 per Cs a les eleccions europees i una de les cares més mediàtiques del partit va ser ahir a la Plaça La Salut amb Xavier Alegre i Elisabeth Valencia, números 1 i 2 de la candidatura

La secció local de Ciutadans va rebre ahir dijous la visita d'una de les figures més mediàtiques del partit, Jordi Cañas, ara número 6 a les eleccions europees. Qui va ser portaveu del partit durant anys i una cara coneguda a Sant Feliu, on ja havia vingut en anteriors campanyes electorals, va participar ahir a la carpa que Ciutadans va instal·lar a la Plaça La Salut i va atendre també als mitjans de comunicació.

Cañas va expressar així el seu suport a la secció local de Ciutadans, encapçalada per Xavier Alegre, afirmant que "es deixaran la pell per Sant Feliu perquè es creuen el projecte municipal", i alhora va defensar la candidatura del partit taronja a Europa amb el propòsit d'aconseguir "que s'escoltin els interessos dels espanyols" i "influïr en el grup liberal".

Jordi Cañas defensa "l'extraordinària capacitat de treball" de la secció local de Ciutadans

El número 6 a les eleccions europees, Jordi Cañas, va visitar ahir dijous a la tarda la secció local de Ciutadans, que ahir van instal·lar la carpa a la Plaça La Salut. Cañas va deixar clara la simpatia que té per l'agrupació santfeliuenca i va expressar el suport "a Xavi Alegre i el seu equip, que es deixaran la pell per Sant Feliu, perquè es creuen el projecte municipal, el viuen i volen millorar la ciutat". També va subratllar la "firmesa, esforç i extraordinària capacitat de treball" de la candidatura que de nou torna a liderar l'ara senador Xavier Alegre.

Tant Alegre com Elisabeth Valencia, diputada al Parlament que torna a ser la número 2 de la candidatura, van ser ahir a la Plaça La Salut al costat de Jordi Cañas durant les seves declaracions als mitjans de comunicació.

El tàndem Alegre i Valencia va ser també el que encapçalava les eleccions municipals de fa quatre anys, tots dos van entrar com a regidors però en menys de dos anys van deixar de ser-ho per anar respectivament al Senat i al Parlament de Catalunya. Ara tornen a la política municipal, en unes eleccions marcades per l'ombra dels resultats de Cs el 21D i el 28A i amb la incògnita de com aquests resultats es traslladaran a les municipals.

Es tracta d'escenaris diferents: el 21D del 2017, a les eleccions al Parlament de Catalunya, Ciutadans va guanyar per primer cop a Sant Feliu, amb un 31,4% dels vots. En canvi, el 28A del 2019 , a les últimes eleccions generals, Ciutadans va aconseguir un 14,4% dels vots, situant-se com a quart partit més votat. En totes dues eleccions, la participació a Sant Feliu havia superat el 80%. Preguntat per les expectatives de cara a les municipals en relació a aquests resultats, Jordi Cañas va respondre que "els vots són dels ciutadans, quan estàs en política l'endemà de les eleccions ja no tens cap vot, representes uns ciutadans que t'han donat el suport però has de seguir treballant per donar confiança quan arribin les properes eleccions". I en aquest sentit, va lloar "el treball formidable que Ciutadans ha fet en aquests quatre anys a Sant Feliu".

Objectiu a Europa: "que s'escoltin els interessos dels espanyols"

Més enllà de Sant Feliu, Jordi Cañas també va parlar de les eleccions europees i del vincle "entre política local, autonòmica i europea, hem de transmetre el feedback permanent entre les necessitats dels ciutadans d'aquí amb les possibilitats i recursos que puguin proporcionar des d'Europa". El número 6 de Ciutadans va assegurar que des del partit treballaran "perquè Espanya ocupi el lloc que li correspon a Europa i perquè s'escoltin els interessos dels espanyols, volem que Ciutadans sigui un grup influent al grup liberal".

Cañas va fer referència també al barri de La Salut a l'hora d'explicar que "no volem que es prenguin decisions com va passar durant la crisi, que van portar els ciutadans a la desesperació, entre ells a persones de barris com aquest, que van perdre la seva feina, habitatge i futur" i per això va assegura que "treballarem perquè Espanya mai més estigui al marge de les decisions importants".

Podeu veure la galeria d'imatges de la visita de Jordi Cañas aquí.

FOTOS: Marc Rius.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat