Nou vídeo-qüestionari: avui a Xavier Alegre (Ciutadans)

Durant la campanya electoral els diferents caps de llista responen a unes mateixes preguntes

Amb l'objectiu de descobrir una mica més sobre els diferents alcaldables que es presenten a les eleccions municipals de Sant Feliu, des de Fetasanteliu engeguem avui una nova secció: vídeo-qüestionaris que publicarem durant aquestes setmanes de campanya. Avui hem publicat el quart a Xavier Alegre, candidat de Ciutadans.

Es tracta d'un mateix qüestionari en què els caps de llista responen preguntes sobre el seu dia a dia (quants cafès prenen o si saben cosir, per exemple) a més de qüestions vinculades amb Sant Feliu (si tenen el carnet de la Biblioteca o a quin esdeveniment esportiu recent han anat) o amb temes més generals (si saben el salari mínim interprofessional, si són feministes o de quin color veuen el futur d'Europa).

A més, també han de respondre amb qui pactarien i amb qui no i a quin polític/a fitxarien d'una llista que no fos la seva. Els vídeos els anirem publicant cada dia laborable a partir d'avui dimarts al canal de Youtube del Fetasantfeliu, al blog especial eleccions municipals i a l'espai de vídeos de Fetasantfeliu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat