L'absolut masculí de waterpolo del CN Sant Feliu renuncia a l'ascens a Divisió d'Honor

El motiu principal de la renúncia és que no es disposa d'una piscina reglamentària per competir

Renúncia de l'absolut masculí de waterpolo del CN Sant Feliu a competir a la màxima categoria, la Divisió d'Honor, la temporada que ve. L'equip s'ha proclamat campió de Primera Divisó Estatal i, per tant, ascendiria a Divisió d'Honor, però hi renuncia, tal com han explicat en un comunicat de premsa.

La Junta Directiva del club hi ha renunciat per tres motius principals després d'analitzar-ho durant mesos. La primera raó és que "ni el club ni la ciutat disposen d'una instal·lació ni d'una piscina reglamentària per competir a aquest nivell amb l'equip masculí", la qual cosa implicaria "llogar una instal·lació fora de la ciutat i competir sempre fora del club". Un fet que consideren que "produeix un desarrelament considerable en relació als equips de base, públic vinculat i ciutadans". 

Des del club apunten que confien que "les converses amb l'Ajuntament es fructifiquin en breus i la ciutat pugui disposar d'una piscina de dimesions reglamentàries". En el cas del primer equip femení, que competeix en Divisió d'Honor, sí que ho pot fer a la piscina de Sant Feliu perquè les mides reglamentàries són diferents en categoria masculina que femenina.

Treballar més el planter

D'altra banda, també afegeixen que "abans de fer el salt a la màxima divisió estatal, s'ha de consolidar l'estructura econòmica del club" i també posen sobre la taula l'argument del "segell d'identitat del club i la seva filosofia de treball". Afirmen que el club "treballa per projectes, i el projecte esportiu definit identifica que els primers equips del club han d'estar formats per una majoria d'esportistes del planter del club". Una situació que e"encara no s'ha produït amb els nois", a diferència de l'equip femení.

El Club Natació Sant Feliu subratllla "el valor que donem als equips de base" i defensen que treballaran perquè "alguns esportistes puguin arribar al primer equip". Així, defensen que seguiran "formant el planter del club per consolidar-nos en el futur proper un lloc en el màxim nivell del waterpolo estatal també amb l'equip masculí".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat