Nou vídeo-qüestionari: avui a Elisabet Ortega (PP)

Durant la campanya electoral els diferents caps de llista responen a unes mateixes preguntes

Amb l'objectiu de descobrir una mica més sobre els diferents alcaldables que es presenten a les eleccions municipals de Sant Feliu, des de Fetasanteliu engeguem avui una nova secció: vídeo-qüestionaris que publicarem durant aquestes setmanes de campanya. Avui hem publicat el sisè a Elisabet Ortega, candidata del PP.

Es tracta d'un mateix qüestionari en què els caps de llista responen preguntes sobre el seu dia a dia (quants cafès prenen o si saben cosir, per exemple) a més de qüestions vinculades amb Sant Feliu (si tenen el carnet de la Biblioteca o a quin esdeveniment esportiu recent han anat) o amb temes més generals (si saben el salari mínim interprofessional, si són feministes o de quin color veuen el futur d'Europa).

A més, també han de respondre amb qui pactarien i amb qui no i a quin polític/a fitxarien d'una llista que no fos la seva. Els vídeos els anirem publicant cada dia laborable a partir d'avui dimarts al canal de Youtube del Fetasantfeliu, al blog especial eleccions municipals i a l'espai de vídeos de Fetasantfeliu

Comentaris

Guillem Mas Lluhi
1.

No sóc espanyolista ni de dretes però, com que sé que no governareu, us votaré. Ho faré perquè així hi haurà algú que alçi la veu quan algú intenti camuflar la inseguretat ciutadana que estem vivint. Sense complexes, com dieu.

Tot i que, amb la irrupció de VOX, crec que us repartireu els vots entre els dos, i no entrareu a l'Ajuntament...

  • 3
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat