Nou vídeo-qüestionari: avui a Luis Serrano (Fem Poble)

Durant la campanya electoral els diferents caps de llista responen a unes mateixes preguntes

Amb l'objectiu de descobrir una mica més sobre els diferents alcaldables que es presenten a les eleccions municipals de Sant Feliu, des de Fetasanteliu tanquem avui la secció: vídeo-qüestionaris que hem publicat durant aquestes setmanes de campanya. Avui hem publicat el vuitè i últim a Luis Serrano, candidat de Fem Poble.

Es tracta d'un mateix qüestionari en què els caps de llista responen preguntes sobre el seu dia a dia (quants cafès prenen o si saben cosir, per exemple) a més de qüestions vinculades amb Sant Feliu (si tenen el carnet de la Biblioteca o a quin esdeveniment esportiu recent han anat) o amb temes més generals (si saben el salari mínim interprofessional, si són feministes o de quin color veuen el futur d'Europa).

A més, també han de respondre amb qui pactarien i amb qui no i a quin polític/a fitxarien d'una llista que no fos la seva. Els vídeos els anirem publicant cada dia laborable a partir d'avui dimarts al canal de Youtube del Fetasantfeliu, al blog especial eleccions municipals i a l'espai de vídeos de Fetasantfeliu

Comentaris

Luis Serrano

VOTA FEM POBLE - PORQUE LAS PERSONAS IMPORTAN

En resposta a Luis Serrano
Filipino Sant Feliu
6.

A LA CALLE... Ahora denuncia a todos los que NO te han votado... JAJAJAJAJAJAJA.

  • 6
  • 0
Toribio Sant Feliu de Llobregat
5.

Este tipejo utiliza el victimismo como arma electoral para mantener su asiento y seguir cobrando la paga de regidor. Se presenta como abanderado del movimiento LGTBI con ese fin. Ya no cuela... ya has sido desenmascarado por muchos y muchos más serán los que conocerán tu verdadero rostro y acabaran mandándote a paseo. Tus artimañas ya no funcionan.

  • 10
  • 0
Luis Serrano

VOTA FEM POBLE - PORQUE LAS PERSONAS IMPORTAN

En resposta a Luis Serrano
Rommedahl Sant Feliu de Llobregat
4.

Que triste... xD

  • 10
  • 0
Luis Serrano Sant Feliu de Llobregat
3.

VOTA FEM POBLE - PORQUE LAS PERSONAS IMPORTAN

  • 0
  • 20
Tela telita
2.

Aquest paio no té ni ofici ni benefici, i continua intentant perpetuar-se en el poder, sense cap idea clara ni programa concret. El van fotre fora del seu partit, i ara busca limosna on pot. Aquest és dels tipics que es fan alliberats sindicals i es passen el dia tocant-se l'escrot.

Veste'n titu... ja tenim prou gent mamant de la teta pública.

  • 15
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat