Seguiu les eleccions en directe des del Bar de l’Ateneu amb Fetasantfeliu!

Prop de 34.000 persones podran votar diumenge a les eleccions municipals. Des de Fetasantfeliu farem un seguiment en directe des del Bar de l'Ateneu a partir de les 19h

33.964 persones podran votar diumenge a les eleccions municipals i europees. A Sant Feliu hi haurà oberts 20 col·legis electorals repartits pels diferents barris que obriran les portes de 9 del matí a 8 de la tarda. Des de Fetasantfeliu farem un seguiment especial durant tota la jornada, informant a les 14h i les 18h dels avançaments de participació i a partir de les 19h serem al Bar de l'Ateneu per fer el seguiment electoral.

A les 20h tanquen els col·legis electorals i a partir d'aleshores anirem informant de l'escrutini de les meses de Sant Feliu i alhora també es farà un seguiment general dels resultats de les eleccions municipals i europees. A més, també donarem a conèixer els guanyadors del Vés a la porra.

El Consell de Redacció i el Consell Rector de Fetasantfeliu us convidem a acompanyar-nos al Bar de l'Ateneu per fer aquest seguiment conjuntament. Volem convertir el vespre en una estona de debat amb  tothom qui s’acosti a seguir l’escrutini perquè sigui un espai de seguiment de les eleccions allunyat de les seus dels partits i del sofà de casa. El bar de l’Ateneu serà diumenge un espai de trobada per la ciutadania que vulgui viure els resultats de la jornada que marcarà la política de proximitat dels propers quatre anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat