26 colles de diables, dos correfocs i el 30è aniversari dels Diables Rojos

Aquest dissabte Sant Feliu acull la Trobada de Federació de Diables del Baix Llobregat, coincidint amb la celebració dels 30 anys dels Diables Rojos. Es farà el concurs de percussió, correfocs, animació i concerts

Els Diables Rojos estan d'aniversari: aquest 2019 celebren 30 anys i aquest dissabte ho celebren amb una jornada molt intensa: el VI Concurs de Percussió i la Trobada de la Federació de Diables del Baix Llobregat, que es farà a Sant Feliu durant tot el dia.

L'escenari principal serà la Plaça Lluís Companys, on al matí es farà el concurs de percussió i a la tarda, a partir de les 17.30h, hi haurà activitats d'animació infantil. A les 20h, des de la Plaça de l'Estació, serà el moment del correfoc infantil, on participaran una dotzena de colles de diables infantils, entre les quals la dels Diables Rojos.

A les 21h es farà l'espectacle del Bicorn a la Plaça de la Vila i just després, a les 21.30h, començarà el correfoc de diables, amb catorze colles adultes d'arreu de la comarca. A més dels Rojos, també hi seran la resta de colles de diables de Sant Feliu: els Diables La Salut, els Diables La Garsa i els Diables Tro de Falguera.

El final de festa es farà a les 23h amb concerts de Guaiana i l'Orquestra Tropical a la Plaça Lluís Companys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat