ESPECIAL 26M. 4 mirades d'anàlisi als resultats de les eleccions municipals a Sant Feliu

Aquesta setmana hem publicat 4 articles des de perspectives diferents sobre el 26M a la ciutat i els escenaris que s'obren a partir d'ara

ESPECIAL ANÀLISI 26M. Amb l'objectiu de reflexionar i oferir un conjunt de mirades diverses sobre els resultats de les eleccions municipals a Sant Feliu, aquesta setmana hem obert un espai amb diferents articles d'anàlisi. La setmana que ve en publicarem més, però aquí podeu recuperar els quatre que hem publicat aquests dies:

Lourdes Borrell guanya, però no té assegurada l'alcaldia, per Iván Batlle

Les forces de progrés guanyen a Sant Feliu de Llobregat, per M. Jesús Bono

Apunts i reflexions després de la contesa electoral: Guanyadors, perdedors, coalicions de govern i vot dual, per Salvador Grifell

Eleccions municipals 2019: revàlida del govern municipal, per José Luis Haro

També podeu saber els vots barri a barri i partit a partit i descobrir els guanyadors per seccions censals i altres dades d'interès en aquest mapa interactiu, elaborat per Jordi Ferrer.

També sobre les eleccions municipals, podeu recuperar la contracrònica de Jordi de Amorós, que va passar el 26M en un col·legi electoral i les primeres valoracions dels representants polítics sobre els resultats. I si voleu dir la vostra sobre quin pacte preferiu per al govern de la ciutat, podeu votar en aquesta enquesta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat