Creixement destacat del nombre d'usuaris únics al maig a Fetasantfeliu

Comparat amb l'últim mes, hi ha hagut prop d'un 60% més de visites d'usuaris únics. La xifra es dispara comparada amb el mes d'eleccions del 2015

Des de Fetasantfeliu hem viscut intensament les eleccions municipals, amb un seguiment exhaustiu a través del blog especial eleccions, cròniques dels actes, compartives dels programes electorals, articles d'anàlisi i informació dels resultats. Un mes intens que també ha despertat l'interès de la ciutadania, tal com evidencien les dades d'audiència de Fetasantfeliu: aquest mes de maig s'han doblat les visites en aquest diari digital, tant si ho comparem amb el mes passat, com si ho comparem amb el mateix mes de maig de l'any passat.

En usuaris únics, el creixement ha estat d'un 60%, comparat amb el mes passat i amb el maig del 2018. En total, aquest mes Fetasantfeliu ha rebut la visita de 18.616 usuaris únics, són 6.000 més que el mes anterior. De fet, aquesta és la xifra més alta de l'últim any, tal com es pot veure en aquesta taula comparativa:

D'altra banda, també creix el nombre de visites d'usuaris únics comparat amb el maig del 2015, que es correspon a les últimes eleccions municipals. En concret, l'augment és d'un 75%. També cal destacar l'increment sostingut dels últims dos anys del diari digital, tal com es pot veure en aquesta taula comparativa. El maig del 2015 es va arribar als 10.563 usuaris únics a Fetasantfeliu, una xifra superior a la de maig de 2016 i 2017. En canvi, fa un any el nombre de visitants a la web ja era superior que el mes de les últimes eleccions municipals. On es dispara, això sí, és aquest 2019, tal com es pot observar:

Si anem més enllà, al maig del 2011, les primeres eleccions municipals que es van cobrir des de Fetasantfeliu, l'increment és molt destacat: les visites s'han mutiplicat gairebé per quatre en aquests vuit anys.

El més vist aquest mes de maig ha estat, per aquest ordre, les galeries d'imatges, l'enquesta sobre el pacte de govern, la notícia sobre els resultats de les eleccions, l'agenda, les valoracions dels polítics sobre els resultats i l'anàlisi dels cartells electorals.

Creixement sostingut el 2019

A les dades del 2019 també cal sumar-hi les visites al blog especial eleccions que hem mantingut actiu durant tot el mes, recopilant tota la informació relacionada amb les eleccions municipals. I on encara hi trobareu les candidatures, programes i diferents recopilatoris dels articles específics publicats també a la web.

El creixement d'aquest mes se suma també a la tendència a l'alça que ja s'apuntava el primer trimestre d'aquest any, en què s'havia incrementat en un 27% l'audiència amb prop de 35.000 usuaris únics. 

D'altra banda, pel que fa a l'accés a la web de Fetasantfeliu, la gran majoria ho fa a través dels mòbils (un 70%), mentre que un 26% hi accedeix a través de l'ordinador i només un 4% amb tauletes.

Un projecte cooperatiu

Fetasantfeliu és un projecte engegat la cooperativa Sant Feliu Viu, que el 2018 va fer 10 anys que es va constituir. Per tal de seguir creixent i consolidant-se com a mitjà, és necessària la implicació de més persones com a sòcies del projecte.

Si us hi voleu sumar, podeu fer-vos socis de Fetasantfeliu a través d'aquest enllaç a partir d'una quota anual de 40 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat