L'atur registat es redueix en 32 persones al maig a Sant Feliu

És el segon mes consecutiu de baixades. Ara hi ha 1.823 persones inscrites a les oficines d'ocupació

Descens de l'atur registrat al mes de maig. Per segon mes consecutiu, s'ha reduït a Sant Feliu el nombre de persones sense feina. En concret, la baixada d'aquest mes ha estat en 32 persones i això situa el nombre total de persones inscrites a les oficines d'ocupació en 1.823; és la xifra més baixa d'aquest any. Avui el Departament de Treball ha fet públiques aquestes dades corresponents al mes de maig.

Aquest 2019 està sent un any de pujades i baixades: al gener i al març hi ha hagut increments de l'atur i, en canvi, febrerabril i ara maig han estat mesos de descensos. Comparat amb l'any passat, ara hi ha 61 persones menys a l'atur. Aquesta dada indica que si bé la taxa de desocupació segueix reduïnt-se, cada cop és un descens menys pronunciat perquè, comparat amb fa dos anys, la diferència supera les 300 persones.

Al Baix Llobregat, l'atur també s'ha reduït aquest mes en 698 persones, situant ara la taxa de desocupació en 37.994. La baixada ha estat generalitzada en el conjunt de Catalunya: s'ha reduït en 10.507 persones. Ara, l'atur registrat a Catalunya es de 371.091 persones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat