Els Gegants de l'ACF celebren 30 anys renovant la imatge de la Laia i el Llorenç

La celebració serà aquest dissabte a la tarda, amb l'estrena de la nova imatge i un nou ball a la Plaça de la Vila. Es farà una cercavila amb una dotzena de colles geganteres

Els Gegants de l'Agrupació Cultural Folklòrica celebren 30 anys aquest dissabte i aprofitaran l'ocasió per renovar la imatge dels gegants Laia i Llorenç. La celebració es farà aquest dissabte a la tarda, i inclourà la presentació els gegants renovats, una cercavila i una mostra de balls amb una dotzena de colles convidades.

Tot plegat arrencarà a les 17h, amb l'exposició de gegants a la plaça de la Vila. A les 18h serà el moment de presentar la nova imatge dels gegants Llorenç i Laia, que també representaran un nou ball. Just després començarà la cercavila de gegants pels carrers del centre de Sant Feliu. El recorregut anirà de la Plaça de la Vila fins la Plaça Lluís Companys, passant per Rectoria, passeig Nadal, plaça de l'Estació, passeig Bertrand,  Pi i Margall, Vidal i Ribas i de nou a passeig Nadal.

La Plaça Lluís Companys serà l'escenari on es farà una mostra de balls de gegants i esclat de final de festa, a partir de les 19.30h, on participaran dotze colles d'arreu de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat