La Pera Llimonera guanya el Premi del Públic de La Mostra d'Igualada

El nou espectacle 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol' també va rebre el Premi del jurat en el mateix festival

Doble premi per la companyia La Pera Llimonera a la Mostra d'Igualada. A l'abril ja va rebre el Premi Xarxa Alcover, que atorga el jurat, i ara s'ha fet públic que ha rebut el Premi del públic al millor espectacle de la Mostra Igualada 2019 per 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol'. El premi, concedit per l'Ajuntament d'Igualada, suposa la contractació de l'espectacle a la ciutat el 2020. És el primer cop que un mateix espectacle guanya el premi del públic i del jurat.

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol narra el trepidant viatge d’un esquirol i un bolet a la recerca d’un nou arbre on viure. El muntatge recrea com, refugiant-se d’una gran tempesta, dos venedors ambulants expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. S’adreça a tots els públics a partir de 6 anys. És un espectacle produït per La Pera Llimonera, dirigit per Toni Albà i intepretat pels santfeliuencs Sergi Casanovas i Pere Romagosa.

L'espectacle es representarà al llarg de la temporada 2020/2021 als teatres associats a la Xarxa Alcover d’arreu del territori de parla catalana.

Comentaris

Joan Ribas Figueras SANT FELIU DE LLOBREGA
1.

Encara no l'he vist, però segur que us ho mereixeu

  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat