Javier Pérez Andújar i Kiko Amat, convidats de luxe a l'acte central de la Biblioextradi

Els escriptors participaran dijous en una taula rodona a la Biblioteca Montserrat Roig, que dedica la 2a Setmana de la Biblioteca a un cicle temàtic sobre literatura i extraradi

La Biblioteca Montserrat Roig organitza aquest mes de juny BiblioExtraradi, un cicle temàtic sobre literatura i extraradi amb l'objectiu d'establir un vincle entre cultura, autors, llibres, ciutat i perifèria. Una propsota que s'emmarca en la segona setmana de la Biblioteca, on s'han programat més d'una vintena de propostes. A més, la Biblioteca crearà un aparador cultural ambientat en les cases de l'extraradi, així com el recull de guies de novel·la, còmic i cinema especialitzades en el tema.

L'acte principal serà aquest dijous a les 18.30h, amb el Biblioextraradi literari, on participaran els escriptors Javier Pérez Andújar, Kiko Amat, Empar Fernández, Toni Hill, Miguel Ángel Ortiz, Carles Peramo i Maria Candel. El col·loqui, moderat per la periodista Sònia Perelló, s'iniciarà a les 18h amb una performance artística al carrer, a càrrec de Adrian Pino.

La pretensió del projecte BiblioExtraradi és que es pugui repetir anualment i arribi a convertir-se en un projecte referent del món de les biblioteques respecte a aquesta temàtica.

Més actes per aquesta setmana: murals urbans, fotografies, còmic i cinema

Aquest dimarts, doble proposta: a les 18h Mario Sánchez i Esteban Murillo oferiran una xerrada sobre "Kaligrafis i Contorno Urbano: una a posta artística per la creativitat, l'espai públic i les persones", per parlar del món del mural urbà a Sant Feliu. I a les 19.30h, "Atget, fotografies dels barris de París", a càrrec de la fotògrafa francesa (actualment veïna de Sant Feliu) Camille Barberon.

El Club de còmic i anime de dimecres es dedicarà també a parlar de ciutats i barris, i divendres la sessió de Cinema amb Crispetes també tractarà de l'extraradi al cinema.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat