La ContraBaix Big Band i el Cor 685 s'uneixen en un concert on interpretaran clàssics del funk

Funk it Up! és l'espectacle conjunt que presentaran dissabte a l'Auditori del Palau Falguera

Temes clàssics de Prince, Stevie Wonder i Aretha Franklin sonaran aquest dissabte a l'Auditori del Palau Falguera de la mà de dos conjunts santfeliuencs: la ContraBaix Big Band i el Cor 685. Les dues seccions de l'Ateneu s'han reunit en aquest projecte, titulat "Funk it Up!", on interpretaran versions d'algunes de les cançons més significatives del funk.

Una proposta en gran format: el cor de música moderna 685 i l'orquestra de jazz ContraBaix Big Band, que per aquesta ocasió sumen forces per oferir un espectacle conjunt. El cor 685 és un cor mixt de música moderna, dirigit per Marta Carretón i format per prop d'una trentena de veus. Creat el 2010, durant tot aquest temps ha apostat per un repertori eclèctic. L'any passat van presentar el seu primer disc i aquest curs han apostat per endinsar-se al món de la música funk. La ContraBaix Big Band és una formació prquestral de jazz dirigida per pel guitarrista i compositor Vicens Martín. La primera Big Band de Sant Feliu va començar a fer els seus passos ara fa quatre anys.

El concert serà aquest dissabte a les 20h a l'Auditori del Palau Falguera i les entrades anticipades ja es poden comprar a la secretaria de l'Ateneu, a les tardes, o bé per internet. Anticipades, el preu és de 7 euros per al públic en general i 5 per a socis i sòcies. A taquilla, les entrades costaran 8 euros.

Més concerts per al cap de setmana organitzats pel Cicle ContraBaix i l'Ateneu

El de dissabte no és l'únic concert d'aquest cap de setmana a Sant Feliu. Divendres el Cicle ContraBaix organitza un concert de Mar Vilaseca, pianista, cantant i compositora, acompanyada per quatre músics, ens portarà un repertori marcat per l’influx de The Beatles, la black music dels anys 70 i diferents estàndards afrontats amb personalitat i arranjaments propis. Serà a les 21.30h a l'Ateneu Santfeliuenc. Les entrades anticipades costen 11 euros i a taquilla costaran 14. Per Amics de ContraBaix el preu és de 9 euros.

I per diumenge, l'Ateneu n'organitza un altre a l'Auditori del Palau Falguera amb l'Orfeó Atlàntida, que presentarà una de les obres religioses més notables i aclamades del compositor austríac A. Bruckner. Una peça simfònica que representa un agosarat repte per la massa coral i amb l’acompanyament de piano per gaudir de l’expressivitat del cor en tota la seva plenitud. Serà a les 18.30h i les entrades costaran 10 euros a taquilla, 8 anticipada, 7 per a socis de l'Ateneu i 5 amb carnet blau i jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat