Un collage de poesia i art: un fanzine dedicat a Ian Curtis

L’han editat l'associació local J&J Produccions i Ediciones La Mordida i es presentarà aquest dijous a Els Pagesos

L’associació local J&J Produccions (Kultura a cops de rock) porten ja un temps dedicats a defensar el rock com a element central, cultural i identitari de la nostra generació. En aquesta aventura han participat vàries vegades en el Festival Trash Poetry de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu. A la primera edició d’aquest festival (el 19 de març de 2016) van presentar un espectacle poètic musical centrat en la figura d’Ian Curtis, veu i líder dels inoblidables Joy Division, que portava per nom Ian Curtis. Camina en silenci.

Ara, aquell projecte es presenta en format “fanzine-llibre” publicat per Ediciones La Mordida. El volum es la suma de diferents materials entre els que destaquen els dibuixos que l’artista local Peibas, els textos del mateix Ian Curtis, poesies d’altres poetes, el disseny de la Karla Guevara i textos dels membres de J&J Produccions. Un treball delicat i pioner que obre la via de les publicacions vinculades amb el rock d’aquesta nova editorial.

Tot i que la seva sortida al mercat va coincidir amb el darrer Sant Jordi, la presentació es farà aquest dijous a la Sala Els Pagesos, en una sessió que comptarà amb ambientació musical a càrrec de DJ Alberto, poesia i textos de Ian Curtis que els membres de J&J Produccions han traduït i adaptat. L’acte comença a les 21h i l’accés és lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat