Vázquez renuncia i no serà regidor de Veïns per Sant Feliu

Argumenta que "només volia ser cap de llista en aquest mandat" i per això creu que "és necessari identificar una altra persona amb el projecte". Tampoc serà regidora la número 2 i prendrà possessió "transitòriament" com a regidor Silvestre Gilaberte

Primera baixa abans de la investidura del proper Ajuntament. Juan Antonio Vázquez no serà finalment regidor de Veïns per Sant Feliu. Es tractava de l'únic regidor que ha aconseguit VSF, que ha anunciat aquest matí que renuncia a l'acta de regidor "arran del resultat electoral de les passades eleccions municipals". Ho ha fet públic a través de les xarxes socials i també en aquest article al seu blog de Fetasantfeliu. Vázquez assegura, en declaracions a Fetasantfeliu, que el motiu principal de la renúncia és que "tenia clar que només volia ser cap de llista en aquest mandat" i havent obtingut un sol regidor "és necessari construïr el projecte de Veïns i identificar una altra persona com a cara visible des del minut zero".

També en el seu article, argumenta que "cal buscar nous referents personals que puguin assumir en primera línia aquest paper". De moment, però, dissabte prendrà l'acta de regidor qui ja ho havia estat durant els últims quatre anys, Silvestre Gilaberte. En aquestes eleccions, Gilaberte anava de número 3, per tant, Imma Pericas, la número 2, també renuncia a l'acta de regidora. Segons Vázquez, Imma Pericas "continuarà vinculada a Veïns, però no era el perfil adequat per pilotar aquest moment transitori".

Vázquez explica que el paper de Silvestre Gilaberte com a regidor serà "transitori" i que "en les properes setmanes o mesos" es decidirà qui de la llista de Veïns per Sant Feliu encapçala el lideratge del projecte. Una de les possibilitats podria ser el número 4 és Joan Grisó, que va ser regidor pel PSC del 2007 al 2015. Vázquez admet que "és una de les opcions, però no l'única" perquè "en els últims mesos s'ha incorporat molta gent nova a la candidatura, hi ha vàries opcions per fer aquest paper".

Vázquez: "No abandono Veïns, continuaré vinculat al projecte"

Juan Antonio Vázquez, que va ser alcalde de Sant Feliu pel PSC del 2003 al 2010, va ser escollit a l'octubre com a candidat de Veïns per Sant Feliu. Ara renuncia a ser regidor abans de començar el mandat però assegura que es mantindrà vinculat al projecte de Veïns.

Veïns per Sant Feliu va perdre el 26 de maig un regidor en relació al mandat anterior, un resultat que Vázquez considera que "no va ser bo". Segons ha explicat, no hi havia una "decisió premeditada" de plegar abans de prendre l'acta de regidor si no s'obtenia un resultat mínim. I afirma que "els resultats han tingut influència", però l'objectiu de la decisió és que hi hagi "més protagonisme i més presència d'altres persones" com a representants de Veïns.

Sobre el fet que es pot interpretar la seva renúncia com un pas enrere perquè no forma part del govern, Vázquez afirma que "entenc que hi hagi qui pugui tenir aquesta impressió, perquè vaig ser alcalde, però això podria ser si plegués del tot i, en canvi, continuaré tenint presència i un paper actiu dins de Veïns per Sant Feliu, no abandono Veïns". Podeu llegir l'article de Juan Antonio Vázquez sobre la seva renúncia aquí.

Consuelo Martínez també va renunciar fa quatre anys a ser regidora de Veïns per Sant Feliu

És el segon cop que Veïns per Sant Feliu es presenta a la ciutat i també és la segona vegada que una de les persones escollides renuncia abans d'hora a la representació municipal. Fa quatre anys, Consuelo Martínez, que anava de número 2, també va renunciar a ser regidora per Veïns per Sant Feliu, argumentant a "incompatibilitat laboral". En aquell moment, la va rellevar Jordi Sospedra, que ha estat regidor de Veïns durant els últims quatre anys.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat