Falguera celebra les festes del barri aquest cap de setmana

Cercavila, sardinada popular, correfoc i festa de la paella són algunes de les propostes més destacades

El barri Falguera celebra aquest cap de setmana les seves festes amb activitats que es concentraran sobretot a les places Rafael Alberti i Alfons Comín. L'Asssociació de Veïns de Falguera ha programat dos dies de propostes, que arrencaran dissabte a les 10.30h amb una cercavila on participaran les AMPA de Salvador Espriu, Falguera i Verge de la Salut, Drakaris, Tronats i Castellers. El punt de sortida serà l'escola Falguera i es recorreran els carrers del barri fins a arribar a la plaça Alfons Comín, on actuaran les colles i es faran diferents actuacions musicals.

També dissabte a partir de les 11h tindrà lloc la sardinada popular a la plaça Rafael Alberti i en aquesta mateixa plaça a la tarda actuarà la Peña Luís de Córdoba. 

Una de les activitats destacades serà a partir de les 20h, amb La Desfogada, un correfoc on participaran els Diables de La Salut, el Tro de Falguera i els Diables de la Colònia Güell. El recorregut es farà per c/ Sagrament, riera de la Salut, pg. Pins, c/ Laureà Miró, Ptge. Narcís de Monturiol, c/ Falguera, c/ J.A. Samaranch, c/ Sant Josep fins a la plaça Alfons Comín. El dissabte es tancarà amb discomòbil a les 23h a la plaça Rafael Alberti.

I diumenge al matí hi haurà dues propostes: a les 12h la festa de la paella a la plaça Rafael Albert i un bany d'escuma, a la mateixa hora, a la plaça Alfons Comín. Podeu consultar el programa complet a l'arxiu adjunt.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat