Sant Feliu celebra el Dia Internacional del Ioga amb un matí de sessions a l'aire lliure

Serà diumenge al Parc Nadal, amb activitats per adults, infants i persones amb cadira de rodes

El 21 de juny, divendres de la setmana que ve, es commemora el Dia Internacional del Ioga, i Sant Feliu s'avança a la celebració amb una matinal de ioga a l'aire lliure aquest diumenge al Parc Nadal. Una proposta que ja fa alguns anys que es tira endavant amb la col·laboració del professorat dels diferents centres de ioga de la ciutat.

Les primeres sessions seran de 9.30 a 10.45h: amb hatha ioga en grup per a persones adultes, amb Lluïsa Lozano del centre Ananda-Kanda, i Ramon Muntanyola de La Unió Coral, i ioga per a infants, amb Maruja Rabat de La Unió Coral i Manuel Baena del Centre Parroquial. A partir de les 11 h hi haurà una sessió de ioga per a persones amb cadira de rodes.

A les 12h, es faraà una altra sessió de ioga per a infants i una altra per a adults de kundalini ioga, amb Ester Andreu, del Centre Cívic Les Tovalloles, i Saranapal Kaur, del centre Karuna. A partir de les 13 h hi haurà una cantada de Kirtans (bhakti ioga).

Amb aquesta activitat també es tancarà la temporada del cicle de Ioga al Parc, que un diumenge al mes programa sessions de ioga a l'aire lliura al Parc Nadal. una activitat a l'aire lliure, gratuïta i oberta a tothom, a càrrec d'un dels professors i professores de ioga de Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat