Qui són els 21 regidors i regidores del proper Ajuntament?

Fem un cop d'ull a les diferents persones que aquest dissabte prendran possessió com a representants municipals

NOTA: Les fotos utilitzades són les de campanya de cada partit, excepte la de Núria Carrera i Silvestre Gilaberte, que són de Marc Rius.

GOVERN:

Lídia Muñoz Cáceres (Sant Feliu en Comú Podem) 37 anys. Va néixer al barri de Can Calders, va créixer a Roses i va passar la seva joventut en el barri de Mas Lluí. Des de fa temps viu a Falguera. Llicenciada Ciències Polítiques i de l’Administració per l’UAB. A nivell local, va començar a vincular-se a la política de la mà de l’Àngel Merino, a Joves d’Esquerra Verda i després a Iniciativa per Catalunya. Des de 2003, és regidora, primer a l’oposició, i des de 2011 al govern local.

 

Manel Martínez Díaz (Sant Feliu en Comú Podem) 58 anys, veí de Falguera. Té estudis de Dret. Geganter. És regidor des del 2003. En els últims 8 anys ho ha estat de cultura, recursos humans i serveis generals.

 

 

 

 

Loren Rider Jiménez (Sant Feliu en Comú Podem) 44 anys. Es defineix com a feminista, republicana, ecologista.  Filla
del barri Can Calders, actualment veïna del barri del Centre. Representa a Podem Sant Feliu.

 

 

 

Manuel Leiva Velázquez (Sant Feliu en Comú Podem) 46 anys, del barri Falguera. Tècnic de sistemes informàtics. Diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra. Membre d'EUiA i regidor d'EUiA des del 2007. Els últims 8 anys ho ha estat de Medi Ambient i Espai Públic. 

 

 

 

Mireia Aldana Llorens (Sant Feliu en Comú Podem) 36 anys, veïna de Roses-Castellbell. Regidora des del 2007, ho ha estat d’Educació, Serveis Socials i Nova Ciutadania. Ha estat fundadora i monitora de l’Esplai Diversitat Lúdica i ara està estudiant Magisteri. 

 

 

 

Oriol Bossa (ERC). 39 anys. Veí del barri centre. Politòleg i Màster en Anàlisi Política de formació i actualment treballant a l’empresa privada. Regidor i portaveu del Grup Municipal d’ERC-Sant Feliu durant el mandat 2015-2019. President d’ERC-Sant Feliu del 2011 al 2014. Vinculat al teixit associatiu de la ciutat, soci de Geps o d’Òmnium. El 2009 al costat de molts altres santfeliuencs va crear Sant Feliu Decideix. A partir d’aleshores va fer un pas endavant a la organització política en la que militava des del 2003, Esquerra.

 

 

Mercè Ariza (ERC). 54 anys, de Roses Castellbell. Viu a Sant Feliu de Llobregat des que va néixer. El seu àmbit professional sempre ha estat el món de l’educació, tant l’escolar, com a professora, pedagoga i logopeda, com el de l’educació en el lleure. Sòcia de l’Ateneu Cultural Santfeliuenc i de la Unió Coral.

 

 

 

 

Bernat Dausà i Amigó (ERC). 33 anys, és de Can Nadal i és mestre de primària. Membre de la colla Diables La Garsa. És soci del Cinebaix, l’Ateneu Santfeliuenc i Òmnium Cultural. Del 2011 al 2015 va ser regidor a l’Ajuntament.

 

 

 

 


Flavia Reina (ERC). Nascuda a Sabadell i vivint a Sant Feliu des de fa 8 anys. al Barri de la Salut. És tècnica sociosanitària i ha estat agent d’atenció ciutadana. Membre de la Plataforma Antifeixista de Sant Feliu, la Xarxa Antirrumors i de la comunitat musulmana; en concret, en la defensa de les dones musulmanes, col·laborant amb altres entitats feministes. 

 

 

 

 

Aitor Rivera Garcia (ERC). 25 anys, de Falguera i Informàtic programador. Candidat del Jovent Republicà. Forma part dels Castellers de Sant Feliu i dels Diables La Salut, i és soci de Coopera, Fetasantfeliu, d’Òmnium Cultural. Amb 17 anys va començar a participar al Jovent Republicà, i avui dia n’és Secretari d’Activisme a nivell nacional.

 

 

 

 

OPOSICIÓ:

Lourdes Borrell (PSC). Neix a Mataró el 1961. Viu a Sant Feliu de Llobregat des de l’any 1989. Llicenciada en Música (Liceu de Barcelona). Ha cursat estudis universitaris d’Història de l’Art i estudis de doctorat en el Departament d’Història de l’Art, obtenint el DEA. Directora de l’Aula de Música i Teatre Musical. Regidora des de 2007. De 2007 a 2011 va ser regidora de Cultura, Hisenda i Economia. Va ser alcaldessa del desembre del 2010 al juny de 2011. De 2011 a 2015 ha estat portaveu del grup municipal socialista a l’oposició i del 2015 al 2019 al govern municipal.

 

 Javier Molina (PSC). Veí del barri Mas Lluí. Tècnic Administració Local. Llicenciat en ADE i Investigació en Tècniques de Mercat, diplomat en Ciències Empresarials. Regidor des de 2011. Ha estat regidor de Mas Lluí i de Participació.

 

 Iván Martín (PSC). Veí del barri Roses. Treballa al Sector Finances. Estudis en Direcció i Administració d'Empreses. Membre de la Junta Directiva de l'AAVV Roses.

 

 Margarita Llongueras (PSC). Veïna del barri Centre. Membre de Gent Gran Activa del PSC. Regidora des del 2011. Ha estat regidora d'Activitat Econòmica i Gent Gran.

 

 Laura Bonilla (PSC). Veïna del barri Falguera. Tècnica en integració social. Diplomada en Treball Social i Postgrau en Pèrit Social.

 

 Laura González (PSC). Veïna del barri Mas Lluí. Mestra especialitzada en Educació Infantil a l'escola Salvador Espriu. Psicopedagoga i postgrau de psicomotricitat. Membre de la colla de Ceballuts.

 

Xavier Alegre (Ciutadans). Mestre industrial i actualment també senador per designació autonòmica. És funcionari de l’Ajuntament de Barcelona des de fa més de 35 anys i posseeix una dilatada experiència política i sindical. Va ser regidor a l'Ajuntament per Ciutadans del 2015 al 2016, quan va plegar per dedicar-se a la tasca del Senat. Havia estat regidor del PSC del 2003 al 2010.

 

 

 

Elisabeth Valencia (Ciutadans). 38 anys. Gestora immobiliària. Veïna de can Calders. Va ser regidora a l'Ajuntament per Ciutadans el 2015, quan ho va deixar per ser diputada al Parlament de Catalunya, on és diputada des de llavors.

 

 

 

 

 

 Jaume Manyoses (Tots som Sant Feliu). 42 anys. Veí del barri Centre. Estudis universitaris de Sociologia. Ha treballat a l’Observatori Català de la Joventut i al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Actualment a l’AMB. Soci de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Va ser regidor per CiU de l’Ajuntament entre 2003 i 2015, de Cultura, Joventut, Noves Tecnologies i Política Lingüística. Des de juliol de 2018 ha impulsat la formació de la candidatura “Tots Som Sant Feliu”.

 

 

Núria Carrera (Tots som Sant Feliu). 45 anys. Logopeda, mestra d'educació primària, postgrau d’educació infantil i postgrau d’audició i llenguatge. Treballa de mestra des de fa 25 anys.

 

 

 

 Silvestre Gilaberte (Veïns per Sant Feliu). 75 anys. Va participar en el grup fundador del sindicat Comissions Obreres (CCOO). Dirigent de CCOO de la SEAT del 1968 al 1980. Comitè central del PSUC del 1972 al 1980. Regidor de Veïns per Sant Feliu del 2015 al 2019 i regidor per ICV del 1991 al 1993. Aquestes eleccions era el número 3 de la llista però Juan Antonio Vázquez i Imma Pericas han renunciat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat