Una start-up de realitat virtual per millorar la relació de pacients i hospitals guanya l'Explorer Sant Feliu 2019

El guanyador és Tomàs Lòbez, que viatjarà a Silicon Valley com a premi d'aquest programa que potencia l'emprenedoria

Una start-up que ofereix experiències de realitat virtual i vídeo 360º dirigides a infants malalts i les seves famílies per desenvolupar relacions emocionals positives amb els hospitals. Aquest és el projecte guanyador de l'Explorer Sant Feliu 2019, ideat per Tomàs Lòbez, que aconsegueix així una plaça per viatjar a Silicon Valley juntament amb 55 emprenedors joves d'arreu d'Espanya que han participat en la X edició del programa Explorer, que potencia l'emprenedoria. El premi vol servir per inspirar els joves empreendors i oferir-los la possibilitat d'establir contactes per internacionalitzar els seus projectes i la cerca de finançament. 

D'altra banda, Jennifer Fernández va ser finalista dels premis Woman Explorer Award, amb el projecte d'una escola de dansa que fomenta el ball, la música i el moviment com vies per reforçar l'autoestima i solucionar problemes físics, econòmics i mentals. També Marcel Hidalgo va ser finalista de la categoriai Disruptive Technology Explorer Award per una plataforma virtual que vol dinamitzar la transició energètica de pobles i ciutats de Catalunya.

Els guardons es van lliurar dijous passat a la cloenda del projecte, que es va fer a la seu de CO-Innova Sant Feliu. Es tractava de la setena edició d'aquest projecte a Sant Feliu, que vol promoure el talent jove, l'esperit emprenedor i la creació d'idees innovadores.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat