Nit de Sant Joan amb revetlles populars

Se'n faran a Can Maginàs, a la plaça La Salut, al carrer Joan de Batlle i al carrer Lluís G. Rius

La nit de Sant Joan se celebrarà aquest diumenge amb revetlles populars en diversos barris de Sant Feliu. Les activitats tradicionals començaran a la tarda, amb l'arribada de la flama del Canigó a la Plaça de la Vila i després els Diables Rojos encendran la foguera de la Plaça Vuit de Març. A més, dissabte al matí el Mercat Municipal s'avança a la revetlla i organitza dissabte 22 durant tot el matí una degustació de musclos i cava amb motiu de Sant Joan.

Per celebrar la nit més curta de l'any, s'organitzen revetlles en diversos barris: n'hi haurà a Can Maginàs, organitzada per l'AVV Can Maginàs, a la plaça de la Salut, organitzada per l'AVV La Salut; al carrer de Joan de Batlle, que celebra les seves festes, i al carrer de Lluís G. Rius. A més, l'Associació Balls d'Envelat organitza un ball de revetlla de Sant Joan a la Sala Ibèria a partir de les 22.45h.

Revetlles amb precaució

La nit de Sant Joan és nit de petards i per això l'Ajuntament s'ha unit a la campanya de la Generalitat Revetlles amb precaució per minimitzar els riscos derivats de l'ús de petards i fogueres. Les recomanacions són sobretot per als adults, perquè superivisin l'ús que fan dels petards els menors. Entre altres consells, es recorda que no es poden llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses, es recomana recollir la roba estesa i tendals, a més de tancar portes i finestres i no llençar petards des de balcons.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat