Joan Miquel Oliver actua aquest dissabte a Milenio

El músic mallorquí presentarà 'Elektra', el seu cinquè disc, en un concert que forma part del cicle Club Circuit

Concert de Joan Miquel Oliver aquest dissabte a Milenio. El músic mallorquí presentarà el seu cinquè disc en solitari, 'Elektra', on es val de la mitologia grega per expressar emocions i dubtex existencials. El disc és un homenatge a les dones rebels, amb cançons protagonitzades per dones valentes que es rebel·len davant el masclisme, i també temes introspectius en els quals personatges solitaris s'exilien en el seu món interior.

L'humor i el surrealisme són dues característiques de l'univers musical de Joan Miquel Oliver i en aquest disc hi tornen a tenir presència. El públic santfeliuenc ho podrà descobrir aquest dissabte en un concert a la sala Milenio on el músic desgranarà els temes amb la guitarra i a una distància de proximitat. El concert serà aquest dissabte a les 22.30h i les entrades es poden comprar anticipades aquí.

L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) impulsa Club Circuit, un cicle de concerts que vol apropar grans noms del món de la música a sales de petit aforament. Són espais de diferents municipis de Catalunya, entre els quals n'hi ha dos de Sant Feliu: Milenio i Els Pagesos. A més del concert de Joan Miquel Oliver, una altra de les propostes del cicle serà el 7 de setembre amb Maria Rodés a Els Pagesos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat