Sant Feliu, Sant Just i Sant Joan Despí sumen forces per potenciar el comerç local amb el Sant's Market

El Parc Torreblanca serà l'escenari de l'edició d'aquesta jornada de comerç a l'aire lliure amb promocions especials, degustació i actuacions

Arriba la primera edició del Sant's Market, una jornada de comerç a l'aire lliure al Parc Torreblanca, on participaran comerços de Sant Feliu, Sant Just i Sant Joan Despí. Igual que en anteriors campanyes de Nadal, tots tres municipis sumen esforços per promoure el comerç local en un vespre on s'han programat també actuacions i un espai de degustacions.

El Market començarà a les 19h i s'allargarà fins les 24h a l'espai del llac al Parc de Torreblanca. Hi participaran una cinquantena de comerços dels tres municipis, que oferiran promocions especials i també hi haurà un espai de degustació local. Durant tot el vespre s'han programat diverses activitats, com un taller de contes infantils amb Pepa Mayo, una desfilada de bicis de Cicles Enric, l'actuació de Blackout Dance School o un concert acústic de Dio&David. Podeu consultar el programa complet a l'arxiu adjunt.

La proposta coincidirà també amb l'activitat Torreblanca, nit d'estiu, un itinerari que donarà a conèixer el passat del parc, des de l’època romana fins a l’actualitat. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat