Més personal al control d'accés a la piscina de l'Escorxador després de les cues del cap de setmana

La Policia Local va obrir l'accés a la piscina municipal aquest diumenge al migdia davant la llarga cua en plena onada de calor. L'Ajuntament reforçarà el personal de l'entrada i estudia més alternatives per combatre les altes temperatures

Cap de setmana de maldecaps per accedir a la piscina municipal de l'Escorxador. Les llargues cues per accedir-hi van fer que ahir diumenge al migdia la Policia Local obrís l'accés per evitar aglomeracions fins que es va esgotar l'aforament. La primera onada de calor d'aquest estiu ha fet que la piscina fos el principal refugi de moltes famílies de Sant Feliu i les xarxes socials es van omplir de comentaris de queixes de persones usuàries protestant per l'espera a ple sol per entrar-hi. Ara l'Ajuntament ha decidit reforçar el personal de l'entrada per agilitzar el sistema d'accés.

D'altra banda, l'Ajuntament va informar ahir diumenge a través d'un comunicat que es tornaria l'import de les entrades d'ahir a tothom que presenti el tiquet que acredita que s'hi havia accedit. Les reclamacions es poden fer des d'avui dilluns fins aquest dimecres a les 19h.

Canvis immediats per millorar un sistema d'accés molt lent

Les altes temperatures mutipliquen les visites a la piscina de l'Escorxador, però el problema principal és el sistema d'accés. L'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, admet que "tenim un problema amb les hores punta i amb el sistema d'entrada que és molt lent". Un cop es compra el tiquet, s'ha de validar a través d'un sistema de validació amb torniquet, que retarda molt l'entrada de la gent. 

Davant de les complicacions d'aquest cap de setmana, l'Ajuntament planteja canvis immediats en el control d'accés. Segons ha explicat Lídia Muñoz, s'aplicaran "millores a la gestió del control d'entrada, es faran recomanacions per evitar les cues a les hores punta i es reforçarà el personal perquè l'accés sigui més fluïd". És a dir, que en comptes d'accedir per un sol punt, com passava fins ara, es podrà fer per tres punts diferents.

Les cues d'ahir en plena onada de calor van obligar a prendre mesures, però no és la primera vegada que s'acumula gent per poder entrar a la piscina. De fet, Lídia Muñoz admet que solen haver-hi cues durant els caps de setmana de juliol i agost. Davant d'això i la previsió que els termòmetres es tornin a disparar en els propers dies, l'alcaldessa també ha explicat que l'Ajuntament "s'està preparant per donar alternatives i plantejar una gestió integral per donar una solució davant l'onada de calor". Lídia Muñoz no ha concretat les propostes que s'estan estudiant, però apunta que les millores es donaran a conèixer aviat.

Diumenge sense font d'aigua polvoritzada

Una altra de les maneres de refrescar-se de la calor és la font d'aigua polvoritzada que es va posar en marxa la setmana passada. Aquest diumenge, però, la font no va funcionar ni al matí ni a la tarda. Diverses persones van fer pública la seva protesta a través de les xarxes socials, explicant que s'hi havien esperat durant una estona sense èxit. La font hauria d'activar-se a les hores en punt i a dos quarts, d'11h a 20.30h. Des de l'Ajuntament estan estudiant quin problema hi ha hagut. 

Divendres molts infants van aprofitar per remullar-se a la font, tal com recull aquesta galeria d'imatges.

Comentaris

Antoni Sant Feliu
3.

Tranquils !!! Que esteu en “bones mans”.
Jesus !! Quin barreja d’improvitzacio, incapacitat i populisme junta.

  • 10
  • 3
money money
Ya. Vale. OK.

Pero... y los tickets que se quedó el personal cuando abrieron? Como nos devuelven el dinero?

En resposta a money money
Reclamación sant feliu de llobregat
2.

Cito textualmente: "D'altra banda, l'Ajuntament va informar ahir diumenge a través d'un comunicat que es tornaria l'import de les entrades d'ahir a tothom que presenti el tiquet que acredita que s'hi havia accedit. Les reclamacions es poden fer des d'avui dilluns fins aquest dimecres a les 19h."

  • 2
  • 6
money money
1.

Ya. Vale. OK.

Pero... y los tickets que se quedó el personal cuando abrieron? Como nos devuelven el dinero?

  • 7
  • 8

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat