L'atur registrat es redueix en 36 persones al juny a Sant Feliu

És el tercer mes consecutiu de descensos i s'arriba a la xifra de persones aturades més baixa dels últims deu anys

36 persones han trobat feina al mes de juny a Sant Feliu. És el que indiquen les dades que ha fet públiques l'Observatori de Treball del Baix Llobregat. Es tracta del tercer mes consecutiu de baixades. En la primera meitat del 2019, hi ha hagut quatre mesos de descensos i dos de pujades. En total, ara la xifra d'atur registrat se situa en 1.787 persones. Per tant, se situa per sota dels 1.800 i és la xifra més baixa dels últims deu anys.

L'abril del 2018 la xifra de persones aturades ja va tornar a dades del 2008, feia deu anys que l'atur registrat no se situava per sota del llindar dels 2.000. Des de llavors, el nombre de persones aturades ha anat oscil·lant al voltant d'aquesta xifra i aquest mes ha baixat per primer cop per sota dels 1.800. Ara n'hi ha 1.787, que comparat amb l'any passat són 72 menys. De fet, aquesta dada indica que la taxa de desocupació es va reduïnt, però les baixades són menys pronunciades que anys enrere.

Al Baix Llobregat, l'atur també s'ha reduït aquest mes en 941 persones, situant ara la taxa de desocupació en 37.053. El descens també ha estat generalitzat a la resta de Catalunya: s'ha reduït en 13.819 persones. Ara, a Catalunya hi ha 357.272 persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat