Rècord de visites a Fetasantfeliu i creixement d'usuaris únics l'últim trimestre

Les visites s'han disparat un 40% comparat amb el primer de l'any i el nombre d'usuaris únics augmenta un 13% fregant els 40.000

2019 és un any de creixement a Fetasantfeliu. Si el primer trimestre l'audiència ja es va incrementar prop d'un 30%, aquest segon trimestre de l'any, les visites han crescut un 42% i els usuaris únics en un 13%. Coincidint amb les eleccions municipals, aquest trimestre s'ha arribat a un rècord d'usuaris únics de 39.785. Podeu veure l'evolució trimestral dels últims dos anys en aquest gràfic:

Comparat amb el mateix trimestre de l'any passat, les visites gairebé s'han doblat: han crescut en un 85% i els usuaris únics han crescut en un 50%. De fet, al gràfic es pot veure el creixement sostingut de l'últim any, entre les 26.534 visites del segon trimestre del 2018 i les pràcticament 40.000 d'aquest any: els usuaris únics han crescut en 15.000.

Per mesos, maig, el mes d'eleccions municipals, ha estat el mes en què hi ha hagut més visites, amb 18.411 usuaris únics, tot i que juny tampoc es queda curt, amb 17.059. A l'abril la xifra va ser de 12.000. La durada del temps a la pàgina de Fetasantfeliu també ha crescut i ha estat d'un minut 50 de mitjana.

D'altra banda, pel que fa a l'accés a la web de Fetasantfeliu, creix l'accés a través dels mòbils (ja representa prop d'un 70%), mentre que amb l'ordinador és d'un 26,5% i amb les tauletes és de prop d'un 4%.

El més vist del trimestre

La notícia més llegida del trimestre ha estat la de l'acord de pacte de govern entre Sant Feliu en Comú Podem i ERC, el 7 de juny. La segona ha estat la crònica del ple d'investidura del 15 de juny i la tercera la dels resultats de les eleccions municipals, que va guanyar el PSC. Més enllà de les notícies, les galeries d'imatges han estat la secció més vista del trimestre, també ha tingut moltes lectures l'enquesta sobre el pacte de govern desitjat, la carta sobre queixes del funcionament del Casal de Joves i l'article d'opinió de renúncia de Juan Antonio Vázquez.

Un projecte cooperatiu amb 170 socis i sòcies

Fetasantfeliu és un projecte engegat la cooperativa Sant Feliu Viu, que el 2018 va fer 10 anys que es va constituir. Si voleu sumar-vos al projecte, podeu fer-vos socis de Fetasantfeliu a través d'aquest enllaç a partir d'una quota anual de 40 euros. Ara mateix la cooperativa compta amb 170 socis i sòcies

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat